• 347
    şimdiye kadar yedikleriniz sizin olsun da hiç olmazsa bundan sonra çekin ellerinizi kulübün üzerinden. uykusunda bile bu adamdan daha tutarlı analizler yapacak, bu işe gönülden bağlı gençler; yazacak köşe, çıkacak program bulamazken bu ve bunun gibiler bir şekilde hep arada kaynamayı, güçlü kimse ona yanlayıp gemisini yüzdürmeyi başarıyor.

    bunlarınki yerli seviciliği falan da değil. selçuk'un menajeri ile tolga ya da de jong'un menajerleri yer değiştirsin yorumları 180 derece değişecektir. çünkü yazdığı köşe, çıktığı tv ekranı o menajerlerin tanıdıklarının tekelinde. çünkü biliyor ki tolga'ya sneijder'a podolski'ye ne kadar sallarsa sallasın bu oyuncular medya ile herhangi bir bağa sahip değiller.

    bu camiaya profesyonel kontratı dahilinde hizmet eden, işini hakkıyla yapan herkes galatasaray'ın öz evladıdır benim için. riekerink bizden ayrıldıktan sonra galatasaray'ın adını bile anmasa bu benim için böyledir. zira şundan eminim ki hocam futbolu biliyor ve elindeki imkanlar dahilinde tutarlı bir biçimde, kimseye yaranmaya çalışmadan, doğru bildiği yolda ilerliyor. yalnızca galatasaray'ın menfaatini düşünenlerin yani bizlerin, taraftarın, "keşke şunlar yapılsa" dediklerini birer birer uyguluyor.

    şayet riekerink bey dış kapının mandalı ise sen kimsin ve neredesin? jor hocamın adını anmadan önce destur çekeceksiniz bundan sonra. ama medya ya da siyaset bağlantıları değil başarıları ve taraftarın kendisine koşulsuz güveni yüzünden.

    o zaman dış kapının mandalına uzanamayacak kirli, tetikçi elleriniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın