• 26646
    iki zor deplasmanımız var demiştik, biri akhisar’dı alnımızın akıyla atlattık, şimdi kayseri var. dikkatli olmalıyız. lige 2 maçta 6 puanla başladık. amacımız kesinlikle şampiyon olmak. takımın dengesi anlamında 2. hafta daha iyi işler yaptık. takımın içindeki ambiyans güzel…

    serdar aziz’in milli takıma seçildiği için ve oynadığı için çok mutluyum. iki 90 dakika oynadı. iki maçta 6 puan alan bir takımımız var ama bu hiçbir değişiklik yapmayacağım anlamına gelmiyor. sneijder sezon ilk başladığı andan bu yana, ne kadar hırslı olduğunu ve şampiyonluğu ne kadar istediğini gösteriyor. milli takımın sonuna gelen bir oyuncu değil de, milli takım’da ne kadar hırslı olduğunu gösteriyor. isteğinden çok mutluyum.

    geçen sene emre, selçuk ve wesley oynuyordu. şu an farklı bir orta sahamız var. zamanla doğru dizilime kavuşacağız. fatih terim isminin kulüple anılması beni hiçbir şekilde etkilemiyor.

    geçen seneki kadroyla bu seneki kadro arasında büyük fark var. şu anda güçlü bir kadromuz var. şu anda rekabet düzeyi inanılmaz yüksek. sol bek için elimizde linnes ve cavanda da var. nigel de jong hazır, kayserispor’a karşı oynayabilir. geçen seneki eksikliklerimizi tespit ettik. en iyi rekabeti sağlayacak futbolcuları transfer ettiğimizi düşünüyorum.

    podolski’nin de sakatlığı devam ediyor. sinan forvet oynayabilir ama benim kafamda çift forvet olduğunda etkili oynayabilir. josue de daha önce forvet oynadı. onu uygulatmak istedim takıma, ama istediğimiz verimi vermedi. sonra bruma’yı oraya çektik.

    bazen verdiğini kararlar hoş olmuyor. sonuçta bu benim işimin parçası. umut bulut benim çok sevdiğim bir oyuncu. geçen sene yüzde yüzüyle oynadı. oynamadığı zaman çok üzüldü. onunla ilgili negatif bir düşüncem yok. kayseri maçında onu görünce çok mutlu olacağım. ama o ne düşünür bilmiyorum.

    galatasaray taraftarı tarihine saygı duyuyor ki fatih terim’e de saygı duyuyor. hem futbolcu olarak hizmet etmiş biri, hem de teknik direktörlük kariyeri ortada. fatih terim ismini yargılamak çok yanlış olur. onu eleştirmek ve negatif bir şey söylemek yanlış olur. ama şu an milli takımın başında. 5+2 yıllık sözleşmesi var milli takımda. türk halkı çok şanslı çünkü fatih terim gibi bir hocaları var. 7 senelik kontratı olduğuna göre bir projenin başındalar. buna tamamen saygı duymak gerekir. fatih terim için fazla bir şey söylemeye gerek yok. yaptıkları ortada.

    transfer döneminde yönetim ve teknik heyet olarak çok iyi bir uyum sağladık. onlara tekrar teşekkür etmek istiyorum. elimizdeki oyuncu grubu çok iyi ve hırslı. ama lig uzun lar kazanmamız gerekiyor. umarım ocak ayı geldiğinde sakatlıklar olmaz. eğer olursa takviye gerekebilir. ama onun dışında ben takımımdan çok memnunum.

    milli takıma seçilmeyen oyuncularımız şu an için seçilmemiz olabilir ama bir daha seçilmeyecekleri anlamına gelmez. en iyi cevabı sahada vereceklerdir. ben hakan balta’dan da, selçuk inan’dan da mutluyum. ama seçimi milli takım hocası yapacaktır. burada olan oyuncularımızla milli araya çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. altyapıdan 2 ismi kattık aramıza. bu isimlerin yaşı 15. bu çok önemli.

    drogba da galatasaray tarihinde önemli işler yapmış bir isim ama bizim için bir opsiyon değil. eren var, sigthorsson var, podolski var. şu an için düşüncelerimiz arasında yok.

    riekerink bey

    cok güzel adamsın be hoca... insallah galatasaray kariyerin de senin gibi olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın