• 9910
    mevzunun eğilimlere uygunluk olmadığı sözlük.
    mevzu galatasaray'ın önüne birilerini veya bir şeyleri koymak.
    mevzu eğilimlere uygunluk olsa vaktinde drvenom 753 defa sözlükten kovulmuştu. söyledikleri yüzünden adama edilmedik hakaret bırakılmadı. açıkça defalarca linçle karşı karşıya geldi. ne yaptı? eğilip bükülmedi. kimseye hakaret etmedi.
    ama burda sevgili imparatorlarına en dip noktasına kadar haklı argümanlarla eleştiri geldiğinde ellerinden gelen yalnızca hakaret etmek olan bazı yazarlar ağlamasın. bu denli ağlamaya efor sarfedeceklerine, belli ki galatasaray'dan da çok sevdikleri -ki olabilir; isteyen istediğini sevebilir- kişileri korumak için hakaret etmeden antitezlerini üretip sunsunlar.
    yoksa vay efendim hırvat oldunuz yok şu oldunuz yok böyleydi falan diye ağlamak tamamen yersiz.
    en azından bu insanlar galatasaray'a karşı rakiplerini tutmuyor. nasıl ki siz galatasaray'a karşı hainleri tutuyorsanız, karşınızda da galatasaray'a ihanet edenlerin peşini bırakmayanları görünce şikayet etmeyeceksiniz.
    bu kadar basit.
    yeter ya. bir terimciler bir hamzacılar. gidin terimsözlük kurun orda yazın veya yanlışlar yüzünüze vurulunca veya sizinkilerden farklı tercihleri görünce ağlamayın arkadaş!
    terim'i seviyorsanız sevin. hamza'yı seviyorsanız sevin. kimi seviyorsanız sevin ama olmuş şeyleri olmamış gibi veya olmamış şeyleri olmuş gibi gösterip de aksi ortaya konulunca şikayet etmek, bunu "fikirlerim yüzünden dışlanıyorum"a getiremezsiniz.
    yok böyle bir dünya.
    galatasaray > her şey burada. işinize geliyorsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın