resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9159
    geldiği günden bugüne kadar takımda yeri her daim hazır olan adamdı. geldiği günden beri üzülerek söylüyorum ki futbolunun üzerine bir şey ilave etmedi; etmediği gibi önce burak'ı görmeye odaklı gözler ile geçirdiği sezonlar nedeniyle futbolu da geriledi.

    öncelikle şunu söyleyeyim; eskiden futbolcunun son demi 31-32 yaş iken bugün, özellikle playmaker pozisyonunda oynayanlar için, premier lig harici bu yaş 34-35'lere kadar çıktı. oradaki tempo bir başka zira. dolayısıyl selçuk'a "vazgeçilmez" olarak bakmak ne denli hata ise "bitti artık" diyerek kestirip atmak da o kadar hatadır. bu sene tolga var, koşuyor, çalışıyor. de jong var, en kötü halinde bile selçuk'tan daha iyi kesici. bu sene selçuk galatasaray forması için ilk defa savaş verecek. ilk defa bu sene canını dişine takarak çalışması lazım. çalışır ve 2011-12 sezonundaki performansına yakın bir performans sergilerse kimse "selçuk neden oynuyor?" demeyecektir. çalışmaz ve "benim misyonum doldu" derse, bunu oynarken hissettirirse bu halde kimse "selçuk neden oynamıyor?" demeyecektir. çünkü taraftarın bildiği tek bir şey var; 2016-17 sezonunda hak eden formayı giyecek. riekerink bey'e bu yönde olan güven neredeyse sonsuz.

    ben, özellikle 14 yerli topçu bulunması gereken sezonda mevcut selçuk'un galatasaray'da kalmasına dahi negatif bakmıyorum. o çalışırsa tolga da de jong da daha fazla çalışacağından, çalışmasını ve formayı bileğinin hakkı ile almasını temenni ediyorum ki, bangır bangır bir orta sahamız olsun.

    bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın