• 9906
    vallahi 5 yaşında çocuklar gibi saçma sapan tartışanların olduğu sözlüktür an itibariyle.

    fatih terim'a ahı olan varsa vardır napayım yani? ya da terim'i her koşulda seven biat eden de olabilir.

    milletçe en büyük eksiğimiz dengesiz oluşumuz zaten. her anlamda dengesizlik bu bahsettiğim. bir haltı da dengeli sevelim, bir haltta da dengeli düşünelim. koca koca adamlar gelmiş terim ve milli takım başlıklarında birbirine laf yetiştiriyor.

    ''ahımız var hoca'' diyenler euro 2016'ya kalınca göt oldular, ''ohomoz vor hoco'' diyenler de en son euro 2016'da göt oldular. olay bu yani. hiç ahımız var muhabbetine girmeyenler ise giren çıkan olamyınca yazmaya devam edip hiç göt möt olmadan devam ettiler. iyi halt yiyor bu işe bulaşanlar. yok yere gerilim oluyor.

    terim gelmiştir geçmiştir. iyisiyle kötüsüyle galatasaray efsanesidir. bu şahsi görüşümdür tabii.

    ben olaylara objektif bakmaya çabalayan ve bu gayreti gösterirken de aklımı ve mantığımı gölgeleyecek her türlü perde, bağnazlık ve biadı önümden çekmeye çalışan bir bireyim. bu doğrultuda hiçbir zaman fatih terim'e biat etmem, edene de tahammül göstermem. eksiklerini ve hatalarını gayet tabii söylerim, birileri gibi ölü taklidi yapmam.

    kaldı ki isimler yüzünden sevdalardan vazgeçenleri de sevmem. sevdiğiniz kız arkadaşınızın, sevmediğiniz bir arkadaşı var diye ayrılmak gibi bir şey. oysa ki sevmediğiniz onun arkadaşı ile değil, sevdiğiniz kız ile birliktesinizdir.

    ben milli takıma sevdalıyım arkadaş, fatih terim'e değil. dolayısıyla sevmesem de terim hocayı, milli takımı desteklerim olay bu kadar basit. keza galatasaray için de aynı durumlar olmuştu. hamzaoğlu varken askıya alanlar falan vardı, ya da dursun özbek'i beğenmeyenler askıya almışlardı falan. sen sevgiline: '' ya hayatım, seni seviyorum ama bir kız gördüm çok hoşuma gitti. senle biraz ara verelim, ben azıcık onla takılayım. sıkılınca yine gelicem söz veriyorum.'' diyebilir misin ya?

    seversiniz sevmezsiniz ama terim'in çok doğru bir lafı vardır: '' aslolan galatasaray'dır.''
App Store'dan indirin Google Play'den alın