• 26611
    "uefa'nın bize koyduğu limit 65 milyon euro, biz bu sene 60 milyon euroluk bir plan yaptık. geçen yıl bu rakam 74 milyon euroydu ve dolayısıyla 14 milyon euroluk bir tasarruf yaptık"

    "de jong, hamza hamzaoğlu döneminde de gündeme gelmiş ancak olmamış. yeni hocamız, de jong ismini bize getirdi ve transferi sonlandırdık. kendisinden şu ana kadarki performansından dolayı memnunuz, galatasaray'a büyük katkı sağlayacak"

    "muslera için bir teklif gelmedi, bruma için ise psv'den 7.5 milyon euroluk bir teklif geldi ancak kabul etmedik. "bruma, yaşının açık ara messi'si. ingiltere veya ispanya'dan alınmaya kalkınsa 40-50 milyon euro görülür, türkiye'den 15-20 milyon euro"

    "mehmet topal ile görüştük, fenerbahçe ile anlaşmasa yeniden transfer edebilirdik"

    "fatih terim ile bir bağlantımız olmadı. başarılı bir hocamız var zaten. fatih terim'in rengi bellidir. galatasaraylıdır."

    "bu sezon (16-17) en önemli rakibimiz beşiktaş gibi görünüyor. fenerbahçe, başakşehir ve konyaspor da adaylar arasında." agsadsfahfdagfdsagdsagdsadsa

    levent nazifoğlu

    gündemi yakından takip edip, taraftarlar bir konuda tepkili ve ses çıkarmaya başlar başlamaz bir şekilde o konu hakkında tatmin edici bir açıklama yapıyor. özellikle geçen yaz haftalarca zlatan konusunu yalanlamayıp taraftarı mal yerine koyanları düşününce, aynı kişilerin bu sene bu adamı görevlendirmesi hayret verici.

    bir de ince ince fener'e geçirmiyor mu bayılıyorum...

    6 ay sonra editi: allah belanı versin levent nazifoğlu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın