resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5242
    açıkçası 2016-2017 yaz transfer döneminde kendisinin gönderilebileceğini düşünmüştüm. takımdan gönderilmesini daha doğrusu mümkün olduğunca yüksek bir bonservis bedeli ile satılması gerektiğini düşündüğüm stoper.

    yabancı oyuncu sayısı ile ilgili verdiği demeç benim açımdan semih ile ilgili bardağı taşıran son damla olmuştu. o günde kadar kendisinin hatalarına düzeltir gözüyle bakarken, o gün itibariyle nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu daha iyi anlamış olduk.

    ben açıkçası semih'in galatasaray'da öğrenebileceği ne varsa öğrendiğini, edinebileceği ne kadar tecrübe varsa edindiğini düşünüyorum. burada kaldığı sürece bundan sonra ileri değil geri gideceğini inanıyorum. galatasaray'da semih potansiyelinin doruğuna ulaşmıştı. ujfa gittikten sonra semih de geri gitmeye başladı. kendisi ile ilgili düşüncem belki bir avrupa kulübüne giderse yeni şeyler öğrenerek, farklı idman teknikleri ile belki bir nebze daha iyi olabilir.

    bu sebeple; yaz transfer döneminde olmadı ama 2017 kış transfer döneminde kendisinin satılıp, yerine güçlü, hava hakimiyeti olan, markaj, top kapma, ikili mücadele kazanımı gibi etkin defansif özelliklere sahip bir oyuncunun transfer edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
    hatta semih'in yerine gelmesini istediğim oyuncu bile hazır. heerenveen'in genç defans oyuncusu joost van aken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın