resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8274
    başarısız, yetersiz ve art niyetli bir zat.

    ancak kendisinin ırkçılıktan ötürü futbolcu tercihleri yaptığını düşünmüyorum. ırkçılık büyük bir iddia. bana kalırsa kendisi yetersiz iletişim ve yetersiz taktik bilgisinden ötürü yalnızca yönetebileceği ve taktik bilgisini sorgulamayacak kişileri seçiyor. bunun altında ahbap dost ilişkisi ve akıl hocalarının yönlendirmesi olduğunu da düşünüyorum. sabri'yi, selçuk'u, burak'ı taraftara atarlanmaya sevk eden de hamza'nın bu tutumuydu o sezon zaten.

    daha o vahim olay gerçekleşmeden önce * milli maçta sneijder hakkındaki yorumunun, kendi aklınca fatih hocasını savunması olduğunda belliydi karakteri.

    kendisi galatasaray'da başarılı değildir. eğer başarı kriteri galatasaray başında geçirdiği tüm sezonsa kendisi bir sezonu baştan sona tamamlayacak kadar var olamamıştır. olduğu dönemde de kendisinin kazandığı kupalara katkısı, cevat güler'in şampiyonluktaki katkısı kadardır. hatırlayanlar bilir, o sezonu kalli'nin kurduğu kadroyu şampiyon yapan hakan şükür önderliğindeki grup ve adnan polat'ın hikayeleridir. eldeki kadro'nun eksikleri olmasına rağmen süper lig'in en pahalı kadrosuydu. bu ligde formalar dahi 3. olabiliyorken bizi 6.lığa mahkum eden kendisinin takımın ayarlarını bozması ve sezon öncesi yüklemediği kondüsyondur. bak yine aklıma geldi, riekerink sonrası takım toparlanmaya başlayınca "verdiğimiz antremanlar etkisini göstermeye başlıyor demek ki" diye ampır ampır konuştu bu vasıfsız.

    zaten hamza döneminde galatasaray tarihin en kötü, en silik ve en mahkum derbisini oynadığını unutanlar olmuş, biz hamza'nın olduğu sezonunda gümbür gümbür oynayarak hiç maç kazanmadık ki. 4. yıldızın şarhoşluğu bir çok şeyin üstünü örttü. ancak teknik bilgisizliği ve taktik beceriksizliği o kadar büyüktü ki; hamza'yı o ortam bile kurtaramadı. her şeyi baştan yazmaya gerek yok. birileri durmadan çürütülmüş argümanlarla buraya gelip kendisini savunacak. bu kitlenin benzerlik gösteren ortak özellikleri olması amaçlarını gösterebilir. sonuçta hamza değil galatasaray, bursaspor'da dahi teknik direktörlük yapacak vasıfta biri değildir.

    ha taraftardan bir kısmı hala kendisini övsün, sevsin tercihtir. ama millete gelip "niye seviniyorsunuz hamzam yenilince :(" diye hesap soracak hakkınız yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın