resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8260
    akhisar'da güzeldi. niye güzeldi? niasse'yi tutup getirdiğin için güzeldi. o transferde de çetrefilli bir durum var mıdır bilmiyorum ama olay o değil.

    yahu hamzaoğlu bak ucuza bulup buluşturmuşsun, niasse gibi bir adamı avrupa futboluna kazandırmışsın, bak türkiye'ye bile demiyorum. o yolda devam etsene yahu. merter yüce bursaspor'a ne katar? bir teknik direktör eski takımından tabii ki yeni takımına transfer yapmak isteyebilir ama önce geldiğin takımın kalitesine, beklentilerine, transfer edeceğin adamın takımda üstleneceği role bakacaksın. her yere bilal götürülüp takımda kilit rol verilir mi! bulsana işte bir niasse daha. sutter, dzsudzsak filan gönderildi hadi para yok diye, onu anlar taraftar. ama sen tutup 5 yıl öncesinin adamlarına hala bu ligin 5. şampiyonunda kilit rol verirsen millet kazan kaldırır. problem o. yoksa çıksan "yahu beyler para yok, bu adamları da gönderdik, bize biraz zaman, ben ekibimle beraber ucuz yollu, geleceğe yönelik adamlar getireceğim bu takıma, biraz sabır." desen herkes seni anlar. ama bizde yaptığını burada da yapıyorsun işte, huylu huyundan vazgeçmiyor, bu yüzden tepki görüyorsun.

    edit: bir kardeşimiz dedi ki sonko önermişti niasse'yi, kendi bulmadı. doğrudur. ama adamı parlatabildin sonuçta, madem maddi gücünüz yok, yine birilerini alıp parlatmayı dene, gerekirse kimi alacağını bilenlere sor, kaç sene önceki adamlardan medet umma hala.
App Store'dan indirin Google Play'den alın