resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8254
    başlığı kitlenmesi gereken orta sınıf teknik direktör.

    kendisinin kadro mühendisliği konusunda çok yeteneksiz olduğu defalarca görülmüş, elinde aklında bir havuz olmadığı için sürekli eski tayfadan elemanlarla yürümeye çalışan hoca.

    akhisar'da ilk sezonun ikinci yarısından sonra transfer ettikleri açılmış özellikle gekas'ın muhteşem performansı (15 maç 12 gol) ile parlamıştır. parlamış derken yanlış anlaşılmasın ilk yarı itibari ile küme düşmesi kesin gibi görülen takım 14ncü olarak potada kalmıştır. takip edenler bilir yaz transfer döneminde gekas ile sözleşme yenilemek istememiştir. o dönem kendisini televizyondan dinlediğimde birkaçyüzbinyuro için anlaşmanın olmadığı söylemiştir(aslında reel olan başka durumlarmış meğersem).
    kısa performans özeti için bkz. http://gss.gs/3FB.jpg

    kendisinin o dönem konu ile demeci aşağıdaki gibidir. şu da linki: http://gss.gs/38H

    --- alıntı ---

    akhisar ile gekas arasında kesin bir anlaşma sağlanamadı sanırım. gekas’ın dün elazığspor’un kampına katıldığı konuşuluyordu ancak kulüpten yapılan açıklamayla bu bilgi yalanlandı. akhisar ile gekas arasındaki görüşmeler nasıl geçti? o akhisar forması giymeye devam edecek mi?
    biz gekas’la görüştük ancak rakamda anlaşamadık. ama kontratı bizde hâlâ devam ediyor. bir iyileştirme yapmayı teklif ettik. ki gekas’a önerdiğimiz ücret, diğer oyuncuların kazandığının iki katıydı. bizim önerdiğimiz ücretle gekas’ın istediği para arasında da çok bir fark yoktu. ancak anlaşma sağlanamadı ve kampa da katılmadı. ben de gekas için ‘kulüp bulsun’ dedim. bizim önerdiğimiz fiyatta anlaşabilirsek, gekas yeni sezonda da bizimle devam edebilir. gekas'ın futbol oynamaya alıştığı bir takım akhisar. iyi de bir teklif yaptığımızı düşünüyorum. uygun şartlar oluşursa onunla çalışmayı devam etmeyi isterim.

    şu anda yeni sezon hazırlıklarımızı isviçre’deki ober staffel kentinde sürdürüyoruz. cuma günü son hazırlık maçımızı stuttgart ile oynayacağız.

    --- alıntı ---

    velhasıl kendisini popüler yapan 12/13 sezonu ikinci yarı performansıdır. orada da gekas'ın gol yollarındaki etkisi inanılmazdır. onun dışında baktığınızda iyi bir insan iyi bir milliyetçi olması dışında overrated(some kind of donk) bir kişiliktir.

    kendisinin başlığının artık kilitlenerek sözlük ile kendisinin başlığı arasındaki eski sevgili kavgalarının sonlandırılmasının gerektiğini düşünmekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın