resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4741
    uefa'ya tazminat davası açacağını söyleyip milyonlarca vatandaşın önünde yalan konuşan kontrolünü tamamen yitirmiş zat.

    inanılır gibi değil, uefası olsun cası olsun hepsi tazminat yolunu kapatmış, her iki kurum da ortada delil var, nasıl elde edildiği beni alakadar etmez, savunmanı yap demiş. bu şahıs ve şurekası da efsanevi savunmalarını yapmışlar ve alınlarının ortasına şikecisiniz birader diye damgayı yiyip götüm götüm geri dönmüşler. bu herif de hala çıkmış tazminat davası açacağım diye konuşuyor hem de milyonların gözü önünde, her ne kadar fbtv'nin yan kuruluşu olsa da ulusal bir kanalda. bir allah'ın teki de çıkıp demiyor ki aga sen neden bahsediyorsun.

    bununla da yetinmeyip 1998'den sonra galatasaray'ın bütün şampiyonlukları incelensin diye zırvalıyor bir de. be hey gafil, hodri meydan amk. lig tarihindeki bütün şampiyonluklar da incelensin o zaman tamam mı? incelemeyen onun bunu çocuğu olsun mu?

    neymiş efendim galatasaray'lı futbolcular fetönün dizinin dibinde sohbetlere katılmış da, fetö dua ile bizi şampiyon yapmış da. ulan şikeci herif senin ülker denen sponsorun yıllar boyu kime hizmet etmiş? nihat özdemir, cihan kamer mustafa kemal atatürk'ün askerleri miymiş? fetöcü savcılarla baklavasına halı saha maçları yapan hangi takımın yöneticileriymiş?

    fetöcü dediğiniz esk futbolcularımızı galatasaray camiası futbolculuklarından sonra barındırdılar mı kulübün içinde? yönetici mi oldular? teknik direktör mü oldular? hakan şükür haricinde büyük çoğunluğu spor programlarında vurdular da vurdular bu camiaya. neden? çünkü futbolculuklarından sonra barındırmadı liseliler bunları kulüpte.

    son sözüm de yönetime. eğer bu herife, koca camiayı terörist bir örgüt ile bağdaştırıp adını karaladığı için en yüksek bedellerde tazminat davası açmazsanız adam değilsiniz. net söylüyorum.

    edit: gizli bakınız düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın