• 45
    takımda en sevdiğim futbolcular listesi yapsam ilk ikiye sneijder ve selçuk'u koyarım herhalde ama üzülerek söylüyorum ki artık devri bitmiş bir ikilidir.

    dünkü maçta da görüldüğü üzere selçuk'un hantallığı ve yaptığı inanılmaz pas hataları; sneijder'in bitikliği, kendini sola hapsetmesi, fizik gücünün olmayışı ve tıpkı selçuk gibi mücadeleden kaçması bu takımı gün geçtikçe eritmektedir.

    diri kalan tolga'nın ikinci yarı neler yaptığını gördük, sneijder ve selçuk takımı öldürüyor. onlar yüzünden hızlı hücuma çıkamıyoruz. top ne zaman sneijder veya selçuk'a gelse oyun yavaşlıyor. bu nedenle de belki hiçbir takımda bulunmayan bir kozu yani bruma'yı efektif kullanamıyoruz. sneijder yerine josue gibi genç, dinamik ve çevik bir oyuncu şart. selçuk yerine elzem ki ne elzem bir ön libero koyulmalı, gönül ister ki bu isim de lass olsun.

    bıktık artık arkadaş, geride gereksiz gereksiz yan pas yapılmasından. selçuk'un koşucak dermanı bile yok, sneijder istekli ama onun da fizik gücü yetmiyor.

    yıllardır süregelen orta saha problemimizin en baş sorumlusu bu ikilidir ne yazık ki. sneijder ve selçuk'suz galatasaray her anlamda rakiplerini boğacak pressi yapar ve daha diri kalır.

    örneğin top hücum bölgesinde sneijder'e geliyor ve önünde de rakip var. sneijder'in çalım yeteneği olmadığından ve ikili mücadelede ayakta kalacak bir fizik yapısı olmadığından alel acele geriye garanti pas atıyor, ordan daha geriye, sonra stoper ve kalecii... selçuk da keza öyle. chedjou'dan alıyor hakan'a veriyor, hakan'dan alıyor chedjou'ya veriyor. sen topu hücuma sokamayacaksan orada işin ne kardeş? bırak o zaman hakan ile ched paslaşıp dursunlar ikisi. sözde hücumcu ön libero ama bu sezon hücuma çıkmaya teşebbüs dahi edemiyor çünkü bitik. futbol, bedenini terk etmiş.

    jor hocamdan tek beklentim şu ikiliyi takımdan kesmesi. yoksa daha çook uğraşırız orta saha ile. değil lass, pogba ile matuidi'yi de getirsen selçuk ve şino oynadığı takdirde bir halt olmaz. haa önce bi selçuk'suz denemek lazım takımı. belki bakarsın öyle sneijder pek sırıtmaz. ama kesin olan bir şey var ki bu selçuk inan bu performansla değil ilk onbir ilk on sekize bile girmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın