resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1809
    geleneksel adam asmaca şenlikleri'nin bu haftaki konuğu, kendisi zaten çok koşan bir futbolcu değildi. önemli özelliği bitiriciliği, ve içe doğru katedebilmesi. dünkü etkisiz görüntüsünün temelinde, özellikle ilk yarıda martin linnes ile uyumsuzluğu, üzerine karabükspor'un sahayı hücum oyuncularımız adına muhteşem daraltmış olması yatıyor. bir kere kendimizi kandırmayalım sinan gümüş dar alan oyuncusu değil. dar alanda 1 defa bilemedin 2 defa geçerse 10 kez de top ezer ki, dün olanda buydu. burada kendisine kızmak yerine oyunu ileride kurup, kendisine açık kanat organizasyonları sağlayamayan selçuk ve wesley ikilisine kızmalıyız ki wesley de hayvani bir markajın içinde tereyağı gibi eridi.
    mücadele etmiyor diyenler de ilk yarıda kanadından kaç defa top kaptığını da söylesin bir zahmet. yediğimiz ataklarda linnes ne kadar suçluysa, kestiğimiz kontralarda da sinan o kadar önemli iş yapmıştır. ayrıca oyun içerisinde bruma ile değişmeli oynayabiliyorlar, ve bu sayede kanatlara çözüm yolarına gidebiliyoruz. sinan neden bu kadar eleştirildi? çünkü hepimiz arkasına 10 kişiyi takıp, asist ya da gol katkısını vermesini beklliyoruz. peki sinan bunu hangi dizilimde yapabilir? mutlak suretle oyunu yarı sahaya yıktığımız pozisyonlarda ki zaten son 5 dakika yakaladığımız pozisyonlar sinan ile geldiğimiz sağ kanattandı. burada da tolga ciğerci'yi anmamak olmaz. selçuk wesley ikilisinin doksan dakika yapamadığının maçın son bölümünde yaparak galatasaray'ı öne taşıdı ve biz de pozisyonlar bulabildik.

    dünkü performansı bir kanat forvet olarak yeterli değildi ki takım da yeterli değildi. ancak sinan'ı yasinle kıyaslamak sinan'ın futbol aklına ve emeğine aykırı. siz aslanımı haftaya akhisar gibi yumuşak bir takım karşısında izleyin. yalnız rica ediyorum bu hafta asanlar haftaya karanfil göndermesin komik olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın