resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1795
    4. yıldızı taktığımız sezonda 1 tane bile resmi maç oynamadı. a2 de gol kralı oldu. geçen sene sezon başı bir hazırlık maçından sonra taraftar tribüne çağırıp bu taraftar seninle gurur duyuyor diye bağırdı.*

    kupa maçında 2. lig takımına hat trick yaptı yere göğe sığdırılamadı.*

    ardından sakatlandı sezonun ciddi bir bölümünde oynamadı. sakatlıktan döndü kupa maçında sonradan girip estirdi yeniden yere göğe sığdırılamadı.

    85. dakikada oyuna girdi, 89 dakikadır mücadele eden douglao'yu geniş alanda yakalayınca peşine taktı. birinin 4 dakikadır diğerinin 89 dakikadır oynadığı gerçeği unutuldu douglao'yu sırtına aldı çok güçlü dendi.

    kayserispor'un 1 hafta önce ligde kalmayı garantileyip sezonu kafasında bitirdiğinden hiç ama hiç umursamadığı maçta hat trick yaptı ve yine yere göğe sığdırılamadı.(u: kayseri'nin ciddiyetsizliğini geçtim kalede ahamada olsa yine kesinlikle hat trick yapamazdı)

    ardından milli takıma alınmadı diye kıyamet koptu. bu adam 3 aydır sakat 90 dk oynayacak kondisyonu yok. sezonu totelde 1200 dk oynayarak geçirmiş ki çoğu kupa maçı. ama gazozuna maçlarda hat trick yapan sinan milli takıma nasıl alınmaz dendi. git almanya milli takımını seç kurtar kendini sinan dendi.*

    sonuç olarak sinan ben oldum tribine girmiş. bi tarafları fazla kalkmış. çünkü hiç bişey yapmadı ama taraftar ona tapıyor. çok şeyler yapmış başarmış gibi davranıyor. beyler itin götüne soktuğumuz yasin bile bu takımı şampiyon yaptı yarım sezonlukparlamasıyla. sinan ne yaptı da götünü böyle kaldırdık allah aşkına açıklasın biri?

    adam şımarmış. adam ben oldum tribine girmiş. hazırlık maçlarında falan dikkat ediyorum acayip ciddiyetsiz. az çalışıyor. sanki kendisini ispat etmeye ihtiyacı yokmuş gibi. özel hayatı ile ilgili de sağdan soldan hayatını kız düşürmeye adadığına dair duyumlar geliyor. herşeyi geçtim şuan türkiye'de saçlarını gümüş rengine boyatan 2 futbolcu var. biri sercan yıldırım diğeri sinan gümüş.bu bile sinan'ın nereye kaydığını az biraz gösteriyor bence.

    kendisine acil çeki düzen vermeli, sadece futbol hayatı için değil özel hayatı için de bir mentor bulmalı. yoksa diğer yerli futbolculardan hiç bir farkı olmaz mental olarak.

    edit: kimse şimdi 1 maç kötü oynadı hemen eleştirdi muhabbeti yapmasın. taraftarın sinan konusundaki tavrınının yanlış olduğunu, sinan'ı çok fazla abarttığını ve bu durumun sinana zarar verdiğini neredeyse sözlüğe ilk yazar olduğum günden beri söylüyorum. gelinen nokta da ortada. henüz 24 yaşında olmasına rağmen sahada ben herşeyi başardım, bütün başarıları tattım, kendimi ıspatladım havasında gezinen bir kanat oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın