resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 399
    attığı uzun topların eleştirilmesini anlamadığım futbolcu.. tamam temennimiz ayağa yapılan hızlı paslardan yana fakat şimdiye kadar olan durum ise: servet emre'ye oynadı, emreden mehmet'e mehmet'ten sabri, sabri'den servet, servet'ten hakan, hakan'dan tekrar servet.. bu böyle uzayıp gider ta ki elano yada arda geri gelip ayaklarından topu alana kadar. bu bülgede dikine pas yapabilicek oyuncu lazım bize oda 30 unu geçmiş ayhan. ayhan'a tabiki laf yok emre'yle beraber ikiside yaşına başına bakmadan canını dişine takarak oynuyor fakat yaş ilerledikçe sakatlık problemleride malumunuz.. tekrar elano'ya dönücek olursak, elano'nun şuanki eksiği onun arkadaşlarına ve arkadaşlarının ona olan uyumu. maç içerisinde dikkat ettiyseniz bir kaç ver-kaç denemesinde bunu sezmişsinizdir. bu uyum sorunuda maç oynamadan çözülebilecek birşey değil. uzun toplara gelince, hucumda bir kanatta yığılma olduğu oyun sıkıştığı zaman oyunun yönünü boş olan kanata hızlı biçimde aktarmak için başka bir yol göremiyorum. gördüğüm diğer bir eksiği ise fazla sorumluluk almaması, onuda bir kaç maç oynayıp güveni yerine geldikçe atlatacağını düşünüyorum.
    sizcede bu adam, yıllarca lincoln'e gösterilen sabrın yarısını bile haketmiyormu? sezon başlamadan önce bu adamlara süre tanıyalım en geç seneye hızlı pas yapan, verkaçlarla rakibinin başını döndüren bir takım olucak diyen taraftar yine bu değilmiydi? galatasaray ilk 7 maçında 4 galibiyet 3 beraberlik alsa bu kadar acımasız eleştirileceğini sanmıyorum. iyi yoldayız deyip geçerdik.. 10 senedir ne gördünüz bu takımdanda şuan bütün maçlarını kazanmasını, gelene 4 gidene 5 atmasını istiyorsunuz.

    beni tek üzen nokta bazı taraftarlarımızın, en küçük bir puan kaybımızı bile kollayan, nerden sallasam diye salyalı ağızlarıyla iştahla bekleyen rıdvan, hıncal gibi adamların isteği noktaya gelmeye başlamasıdır. galatasaray'da istenilen şey beşiktaş'taki gibi bir kaos ortamıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın