resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8231
    bazı hocalar belli bir noktaya kadar yükselebilirler. aslında bu sadece hocalar için geçerli değil buna her meslek dahil.

    ray charles'in hayatını anlatan "ray" diye bi film var. eminim çoğu arkadaş izlemiştir. filmde şöyle bir bölüm var; ray charles yavaş yavaş adını duyurmaya başlıyor. acayip yetenekli bir adam sonuçta. başlarda ahmet ertegün'le çalışıyor. hani şu amerika'da yaşayan bol ödüllü türk müzik yapımcısı. ahmet ertegün o zamanlar küçük bir yapımcı. kendi yağında kavrulan diyelim. ray charles artık tüm ülkede adını duyurunca kendisine büyük müzik firmaları talip oluyor. ray de gidip onlardan biriyle anlaşıyor. bu duruma ahmet ertegün'ün ortağı çok bozuluyor ama ahmet ertegün seviniyor. ray charles ile güzelce vedalaşıyor. sonrada; "ne bekliyordun ki? bu adamın yeteneği bizi birgün elbette aşacaktı..." gibi birşey söylüyor.

    hamza'ya gelince...; akhisar için iyi bir hoca olabilir, bursa için iyi hoca olabilir, hatta trabzon'da da başarılı olabilir ama burası galatasaray! yöneticisi ayrı dert, futbolcusu ayrı dert, taraftarı ayrı dert... tabiki normal olarak böyle. büyük takımların sıkıntıları da büyük olur; maddi-manevi getirileri de...

    ahmet ertgün'ün yaşadığını hamzasson da yaşadı yani. ahmet ertegün'ü ray charles nasıl aştıysa... hamza'yı da galatasaray aştı.

    bunda üzülecek bişey yok. arada olur böyle... kazandırdığı üç kupa için teşekkürler, bursa'da başarılar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın