resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1136
    çok bilmiş bir insandır kendisi. tamam baya baya iyi hocasın ama bu kadar altı boş şeylerle insanları eleştirmek kimsenin olmadığı gibi senin de haddine değil.

    geçen beşiktaş seninle ölmeye geldik diyenler görmek istemiyoruz tribünlerde derken kendisine zaten bi ayar olmuştum. sanane? sanane kardeşim sen beşiktaş'ın ya da türk futbol tribününün sahibi falan mısın ? küfür olur falan eleştirirsin de tribünlerin söylediği sözlerden sanane?

    bugün de yönetime fikoya sallayıp durmuş. yok gs transfer yapıyomuş. hoca sen sattığın kadar alabilirsin diye anlaşma yapmışsın ceza yememek için, gs'nin böyle bir anlaşması yok. ondan olabilir mi acaba?

    topçular gitmek istiyomuş saçmaymış beşiktaş cl'ye gidicekmiş. o zaman ilk bunun gitmesi lazımmış. bak sen. bu ülke de ben bile durmak istemiyorum gomez istememiş çok mu. töre premier lige gitmesin mi şimdi? sosa zaten yıllardır gitmek istiyor adam şampiyon oldu daha napsın. sonunda gidebildi.

    fikret sosa'yı tutmak için çırpındı resmen. adamın dik duruşuyla 3.5 milyon euro fazla para kazandı beşiktaş bu transferden. napsın sosa'yı dövsün mü kal diye.

    beşiktaş'lı gibi sinirlendim bugün yaptığı açıklamalara. şenol güneş bile olsan biraz haddini biliceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın