resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:55
Uyruk:Portekiz
  • 440
    fenerbahçe'den yapılan açıklamaya göre idmana katılmamış teknik adam.

    bir idmana gelmedi diye kontratını feshetmeye kalkarlarsa büyük tazminat öderler. en fazla sözleşmesinde öngörülen disiplin cezasını verebilirler. pereira'nın kontratının feshine neden olacak bir kusur işleyeceğini sanmıyorum. çünkü öyle bir durumda sadece alacağı paradan olmayacak, ayrıca ciddi bir tazminat borcu altına da girecektir.

    bu işin altında bir bit yeniği var.

    aklıma gelen ihtimalleri sıralıyorum.

    1) adam idmanı iptal etmiştir. ancak fenerbahçe yönetimi çingeneliğini yapıp adamı görevini aksatıyor diye gösterme peşindedir. çok şahit olduk bu tarz hareketlerine.
    2) açıktan para almıştır. çok sayıda idmana çıkmayarak kulübe kontratı fesih için haklı sebep yaratacaktır. böylece uefa'nın mali kriterlerinden kurtularak parasını almış olacaktır. biliyosunuz kulüpte para akıtmayı seven iş adamı çok. herkesin cebinde bizim kulübün zenginleri gibi akrep yok anasını satayım. bu arada örtülü ödenekten yardım bile istemiş olabilirler.
    3) pereira cezası neyse öderim nasılsa bu mallardan bol bol para alıyorum, şu idmana çıkmıyım da ortam iyice gerilsin, tazminatımı ödeyip beni göndermeye mecbur kalsınlar diye düşünüyordur. teknik direktörüne mobbing uygulamak da ne amk. adam o tazminatı ligin ilk üç haftasında ödetecek eylemleri yapar rahatlıkla amk. takımın kaderi ellerinde adamı yıldırmaya çalışıyosun.

    ayrıca bir detay vermekte fayda var. sözde pereira'nın yardımcılarının görevine son verilmişti. ancak resmi siteden yapılan açıklamada yardımcılarının da idmana gelmediği söyleniyor. ilginç.

    bekleyelim görelim. bir sirk dönüyor. yaslanıp arkaya izlemekte fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın