resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4493
    gitmediği için neden kendisine kızılıyor anlayamıyorum.

    mesele istenmediğin yerde durmak değil. adam peki ben de sizi istemiyorum verin kontrat bedelimi gideyim dese? bizi istemeyeni istiyor mu olacaz? çünkü biz ondan alma kontrat bedelini git diyerek bir benzerini istiyoruz. adam futbolculuğuyla haketmiyor olabilir fakat sözleşmedeki hakkını istiyor. hepsi bu.

    * bir defa hayatında oynayıp oynayabileceği en büyük takım galatasaray.
    * ayrıca bir kontratı var ve mevcut kurallar o kontratta yazan bedelleri alabileceğini söylüyor.
    * üstelik de galatasaray bu konuda ilkeli bir camia değil. misal sabri. direnmek malesef kazandırıyor. adamı kadro dışı bırakalı 3 sene oldu. hala kontratı yenileniyor. bize vurmak serbest. kim vurursa vursun bir gün dönüp dolaşıp ekmek yediriyoruz.

    empati yaptım ve açık yüreklilikle söylüyorum, ben gitmezdim. kariyerimin sonunda ne kazanabiliyorsam kazanırdım. artık gelecek günlere ilişkin bir kariyer hedefim de olmadığına göre oynamamak bana sözleşmeyi feshetmekle kaybedeceğimden fazlasını kaybettirmezdi.

    burada esas suçlu galatasaray yönetimleridir. önce umut'a böyle bir kontrat veren aysal yönetimi ki çok severim, sonra da sözleşmesinin uzayacağını bile bile oynatılmasına müsade eden devam yönetimler. yüksek maaşı oyuncunun ayrılmasına engel oluyorsa, hangi oyuncu olursa olsun suçlu olan hakettiğinden fazlasını veren yönetimdir.

    umut orada dursun. galatasaray taraftarı gördükçe sinirlensin kızsın. bu da kazançtır. tabi bu gün olmasa da hatalardan ders alabilen yönetimler var olduğu zaman. maaş politikası bu şekilde oturacak. madem acı çekiyoruz kazanca dönüştürmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın