resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:55
Uyruk:Portekiz
  • 436
    şaka bir yana ciddi ciddi fenerbahçe tarafından gönderilmesinin hata olduğunu düşünüyorum.

    bu adam kime elendi arkadaş? monaco'ya. epey de direndiler. e amk sen monaco'dan iyi takım değilsin ki... ne bekliyosun acaba. üstelik zebille de cezalı oyuncun var.

    fenerbahçe 16/17 sezonu şampiyonlar ligi ön eleme maçı'nda monaco serisine hangi şartlarda çıktı?
    en etkili forveti van persie yoktu. takımdaki tek kanat oyuncusu volkan şen yoktu. alper potuk yoktu. mehmet topal yoktu. kalecisi volkan demirel yoktu. ulan eleneceksin tabi. üstelik kadro planlaman da bok gibi. volkan ile birlikte takımı hücumda ayakta tutan oyuncu performansı beğenilmese de nani'ydi. sattılar adamı. yerine kimi koydular? kimse. ama elinde de souza ve mehmet topal gibi iki tane adam varken bunların kötüsü neustadter'i gidip aldın. bu ne perhiz ne lahana turşusu. futbol sadece ön libero ile oynansa fenerbahçe aykut kocaman'dan beri ne ligde ne avrupa'da kupa bırakmazdı. ama öyle değil işte. ya forvetin? kıçına teneke bağladığın emenike ve buldozerken yağ tulumuna dönen fernandao... merak ediyorum hocaya niye kızıyorlar. mesela kim olsa daha iyisini yapardı? elinde dinamik orta alan oyuncusu yok. sözde var ama ozan tufan işte. forvet hattın sorunlu. kalen as kalecin dönse de sorunlu. allah için iyi defansın ve iyi defansif orta alan oyuncuların var. fakat hepsi bu. bunlarla avrupa kupalarında mücadeleye başlarsan ilk ciddi rakip götüne koyup evine yollar. sonuç normal.

    bu gün pereira'yı kovacaklar. kimi getireceksin ki başına? bu kadrodan cacık olmaz.
    en az 3 transfer lazım. bir kanat, bir adam gibi orta alan oyuncusu ve bir de yaratıcılığını zenginleştirecek mevkisi önemli değil bir ofansif oyuncu daha. o zaman volkan demirel de iyi bir sezon geçirirse başarı şansın var.

    bielsa diyorlar gülüyorum. asla yapamaz fenerbahçe'de.
    iddia ediyorum, pereira giderse yerine bulabilecekleri en iyi adam aykut kocaman'dır. onla da aziz kavgalı.
    pereira iyi teknik adam demiyorum ve fakat bu sezon şikeciler daha iyisini bulamazlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın