resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8221
    iyi kalpli bir insan olmakla birlikte karakteri ile geldiği yerleri çok hakettiğini düşünmüyorum kendisinin.
    farklı göstergeleri var bu durumun.
    birincisi, futbolda ülkenin geçmişi en başarılı kulübünü yönetirken bile 3. ligdeki ekibini beraberinde getirmesi üst düzey yarışmalar konusunda hazır olmadığını gösterir bence. ekibinin antrenörlük konusundaki yetenek ve bilgi seviyesinin geçen sene ortaya çıktığını düşünüyorum.
    ikincisi, ülkenin en büyük sosyal medya kullanıcısı taraftarına sahip olan kulübünde -yalan söylemek demek istemiyorum- tutarsız söylemlerde bulunmak, bunu sürekli tekrarlamak, kısacası taraftarın zekasıyla alay etmek yine büyük bir beceriksizlik bence. samimi değil veya samimiyetini taraftara geçiremiyor. açıkçası dördüncü yıldız geldiğinde dahi gönderilmesini isteyen taraftarlar hiç de azınlıkta değildi.
    üçüncüsü, içten pazarlıklı olması ve adaletli olmaması. bazı oyunculara hiç şans vermeden onları gönderirken bazı evlatları bütün başarısızlıklarına rağmen sahiplenmesi, onlara kefil olması.

    tahminim kalburüstü ve belli bir taraftar kitlesi olan takımlarda başarılı olamayacağı yönünde. yine de tarihimizin bir parçası. kendisine başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın