• 24
    galatasaray'ın kupayı almasına yönelik tek tehdit şenol güneş faktörü, ancak o bile bu durumda çok da etkili olamayacaktır, zira, galatasaray'ın geçen sene ligde nal toplayan kadrosunu bile yenerken ne kadar zorlandıklarını biliyoruz.

    özetle beşiktaş üzerindeki psikolojik baskımız halen işler halde.

    buna ek olarak güç kaybetmiş, mario gomez gibi bir golcüden yoksun, sosa problemini halledememiş ve eline yüzüne bulaştırmış, gökhan töre'yi de aynı süreçte kaybetmiş, stoper hattı ciddi derecede sıkıntılı bir beşiktaş var karşımızda. güç kazandıkları nokta görünüşe göre bekler, adriano ve gökhan gönül. ancak bunlar da bizim için aman aman tehdit arz eden futbolcular değil kanımca.

    öte yandan galatasaray'da basiretsiz yönetime rağmen bir devinim söz konusu. jan olde riekerink bir 2 kamp dönemi boyunca takımla çalıştı ve geçen seneden takımı tanıyor. takım üzerinde bariz bir etkisi olduğunu hazırlık döneminde hissettik. ek olarak geçen sene elimizde olmayan ve bu sene patlama yapmasını beklediğimiz bruma takıma katıldı. geçen sene 2. yarıyı tamamen santrforsuz geçiren takımımızda bu sene takıma katılan eren derdiyok önemli bir faktör. sneijder bu sene fazlasıyla hırslı görünüyor. orta sahanın ortasında, yani merkez göbekte üzerine ölü toprağı serpilmiş isimlerde de bir nebze olsun farklılık ve alternatif mevcut. selçuk ve donk ikilisiyle çare aradığımız geçen senenin aksine tolga ciğerci taze kan görüntüsünde. ayrıca 2 orta sahalı formasyondan 3 orta sahalı sağ ve sol haf oynayan bir orta saha olacak.

    bunlara ek olarak geçen sene uzun süren sakatlığı sebebiyle takımda olamayan sinan gümüş hazır durumda, milli takımdan dönen ve yaz boyunca çalıştığı belirtilen podolski de olumlu yanlarımızdan.

    somut veriler ışığında bir değerlendirme yapacak olursak bu maçın favorisinin galatasaray olduğunu söylemek hayalcilik olmaz. hele bir de işin ucunda kupa varsa kimliğimiz belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın