resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 130
    spox.com editörü fatih demireli, galatasaray'ın kap'a bildirdiği tolga ciğerci'yi goal türkiye'ye değerlendirdi.

    ''galatasaray nokta atişi yapti''

    tolga ciğerci'nin fark yaratan bir oyuncu olduğunu belirten demireli, ''galatasaray bu transferle nokta atış yaptı.tolga’nın çok koştuğundan söz ediliyor ama asıl önemlisi doğru koşular yapıyor olması. tolga bu konuda fark yaratıyor. taktiksel bilgisi çok iyi. oynadığı futbolla takımın orta sahadaki yükünü fazlasıyla çeken bir isim.'' ifadelerini kullandı.

    ''selçuk'u rahatlatacak''

    tolga'nın, oyunu iki yönlü oynayabildiğini ifade eden demireli, ''sadece 6 değil, aynı zamanda 8 numara da oynayabiliyor. oyunun geriden kurulmasına katkı veriyor ve dikine oynayabiliyor. bu açıdan selçuk’u rahatlatacaktır. derinlere yapacağı koşularla dikkat çekecektir. ayrıca serbest vuruş özelliği de var.'' diye konuştu.

    ''sağ açikta da görebiliriz''

    hertha berlin'in geçtiğimiz sezonki bayern münih maçını hatırlatan fatih demireli, ''geçen sezon bayern münih maçında sağ açıkta ribery’nin karşısında oynadı ve ribery’nin bu kadar kilitlendiği bir maç hatırlamıyorum. yani eğer onu galatasaray’da zaman zaman sağ açık mevkisinde de görürsek şaşırmayalım.'' dedi.

    ''hamburg ve m'gladbach da peşindeydi''

    tolga ciğerci'nin bundesliga'da büyük deneyim edindiğine dikkat çeken gazeteci, ''bundesliga’da büyük tecrübe edindi. üç takımda oynadı şu ana kadar. geçen sezon sakatlanmasa çok daha etkili olurdu. muhtemelen hertha berlin’le sözleşme uzatır ve galatasaray’a gelmesi hayal olurdu. taraftar da hertha berlin’de kalmasını çok istiyordu. ayrıca mönchengladbach ve hamburg takımlarının da tolga’ya ilgisi vardı.'' şeklinde konuştu.

    http://www.goal.com/...t%C4%B1?ICID=HP_TS_3
App Store'dan indirin Google Play'den alın