• 55
    istediğin branşı izlemek için 40 takla attığın olimpiyat.

    istediğin branşı nasıl izlersin?

    trt benim gördüğüm tek kanaldan televizyonda yayınlıyor. youtube üzerinden 6 canlı yayın açmış. bunlardan biri müsabaka göstermiyor. biri zaten tv yayını oluyor. yani 4 branş daha fazla gösteriyor. ancak bu sabaha karşı yayınlalanan 48 kilo kadınlar halteri benim gibi izlemek istiyorsanız bunlar size yaramıyor.

    internette biraz araştırırsanız 2 tane seçenek karşınıza çıkıyor.

    1.'si nbc'den izlemek. vpn ile kendiniz amerikada gösterdiğinizde izleyebiliyorsunuz ama adamlar bir akıllılık yapmış. yaklaşık yarım saat sonra hangi tv sağlayıcısına sahip olduğunuzu soruyor. tabi sadece amerika'ya hizmet verenleri seçebildiğiniz için sonrasında yayını izleyemiyorsunuz.

    2.'si ise bbc. zaten bunu anlatmak için geldim. vpn ile kendinizi ingiltere'de gösterdiğinizde bbc'den temiz temiz istediğiniz branşı izleyebiliyorsunuz. herhangi bir kesinti yaşamadım ben.

    site şu;
    http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/rio-2016

    vpn nedir?

    vpn sizi internete farklı bir ülkeden giriyormuş gibi gösteren programlar. ben google chrome'da çalışan zenmate'i kullanıyorum. zenmate ile ingiltereden bağlanmak için premium hesap almanız lazım. ki aylığı sadece 10tl.
App Store'dan indirin Google Play'den alın