resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8211
    8,5 milyonu kulübün ihtiyacı olan transferlere harcamak yerine kasada kalmasına karar veren böylece kazanılacak başarılardan ve oralardan gelecek paralardan vazgeçen teknik direktörümsü.

    hani zamanında "dursun özbek transfer yaptırmıyor yoksa hamzacığım forvetin alasını alırdı" söylemiyle savunuyordu ya sevenleri. aha o da boşa düşmüş oldu.
    aa pardon kemik gibi orta saha almıştı kendisi değil mi? sahi kaç maç oynadı o kemik orta saha?

    dip not: kışkırtıcı ve huzur bozucu yazılar yazarak ceza alan bir yazar, yine bir başlığı hiç ortada yeni bir bilgi veya değişiklik yokken, sırf sözlük yazarlarını hedef almak için hortlatıyor. sonra kışkırttığı insanlar yazınca, "hamza'yı diline dolayan sizsiniz", "sözlükte farklı seslere izin vermiyorsunuz", "linç ekibi gelmiş", "algı oyunları yapıyorsunuz", "sözlük yine bitmiş yeaa" gibi yazılar döşeniyor editler atılıyor. ve bu başlık yüzünden insanlar yeni bilgi değil, üstteki saçma ve kışkırtıcı yazıya, "hayır bak öyle değil, biz şundan ötürü kızıyoruz", "o yanlışsa bu da yanlış" diye düzeltme entryleri girme zorunluluğu hissediyor. yazarlar neden hamza hamzaoğlu başlığı gibi riekerink başlığına yazmadıklarının hesabını vermeye davet ediliyor.

    sahi ya son bir aydır falan niye bu başlık altında bu kadar tartışma dönmüyordu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın