• 130
    her bir entrysi okunmaya başlandıktan sonra acaba ne zaman lafı "bülent korkmaz"a getirecek beklentisiyle bizleri meraklandıran yazar. neyse ki çok uzatmıyor, en kısa yolu bulup şapadanak gelip bülent korkmaz sonucuna konuveriyor. sevgili zizonkovac, bülent korkmaz efsane kaptanımızdı. galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi stoperidir ve hatta en fazla milli olmuş galatasaraylı futbolculardan biridir. ama futbolcudur, canım benim. bülent korkmaz'ın teknik direktörlük yetenekleri hakkında hala derin soru işaretleri mevcuttur. türkiye ligi'ndeki dört takım tecrübesi bu şüphelerin artması ve güvensizlik kavramına doğru yola koyulmasına sebebiyet vermiştir ne yazık ki. elbette, biz de zatıalin gibi bülent korkmaz'ın mourinho ayarında teknik direktör olmasını isteriz, futbolculuğundaki gibi galatasaray'ı zirveye taşımasını isteriz. ancak ne yazık ki istemekle, olmak ya da yapmak bunca yaşamışlığınla senin de bileceğin gibi farklı şeyler.

    futbolla ilgilendiği halde gullit, van basten ve rijkaard üçgenini bilmeyen yoktur. ancak teknik adam olarak onlardan bir tek rijkaard öne çıkmıştır. diğerleri ne yazık ki futbolculuk kariyerlerindeki başarıya teknik direktör olarak varamamışlardır. ya da mourinho'nun veya ferguson'un futbolculuk kariyerlerinden haberdar olan var mı acep? ama elbette bazen de cruijf gibi hem futbolcuyken hem de teknik adamken kariyerinin zirvesine çıkabilen adamlar da vardır. yani? bu işlerin formulü yok sayın zizonkovac. iyi futbolculuğun ya da bir takımı ölümüne desteklemen başarılı olmanın biricik amili, etmeni ya da etkeni değil.

    o kadar zaman geçmiş olmasına ve tamamen farklı bir yapılanma sağlanmış olmasına rağmen lafın lincoln'a getirilmesi de yine zizonkovac'a özgüdür. zira yazdıkları hep bu minval üzredir. bülent korkmaz, lincoln!! başka? yok. l"incoln'den bi cacık olmayacağını nası bildim ama lan hıyarlar"ın ötesine pek uzanamadığımız gibi iddiamızın altını da ne yazık ki sağlam argümanlarla destekleyemiyoruz. zizonkovac cephemiz bu ne yazık ki!

    bambaşkayı uzakta arama ihtiyar dostum, o senin içinde. "merdivenlerden çıkarken gördüğün o adam" senin içinde zizonkovac. bülent korkmaz'dan iyi bir teknik direktör olamayacağı konusunda sanırım artık hem fikir olduk değil mi zizonkovac?
App Store'dan indirin Google Play'den alın