resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1058
    arda'nın transfer olayının üç ayrı boyutu var:

    1) arda açısından: sürekli söylüyor zaten yurtdışında oynamak istediğini. bu da demektir ki bir kaç sene sonra ciddi bir teklif ile gelen büyük bir klubün arda'yı alma olasılığı gerçekten fazla. zaten şu anki şartlarda, bir oyuncu kendi klubünde belli başarıları yakaladıkan sonra mutlaka büyük liglerdeki bir takıma gitmek istiyor.

    2) galatasaray açısından: kaptan yaparak arda'yı zaten yücelttiler. başkan sürekli biz arda'nın gelecek planlamasını yaptık diyor, yani ne zaman ve ne şartlarda galatasaray'dan ayrılacağını planladık demek istiyor. aksi halde arda kesinlikle bir yere gitmiyor derlerdi ki bu da taraftar arasında büyüksün başkan oleeeeeyyyy tezahüratlarıyla karşılanırdı. şu anda maddi olarak güç durumda olan galatasaray, arda'dan gelecek olan parayı da hesaplamış olabilir mi? bence hayır, çünkü stad bitip şirketlerin de birleşmesi tamamlanınca maddi olarak oldukça rahatlayacağız. yani konu para ile ilgili değil.

    3) taraftar açısından: gitmesin derim bende bütün sevdadaşlarım gibi. metin oktay gibi turgay şeren gibi olsun son efsane olsun adı bütün çocuklara konsun isterim. totti roma için neyse arda da bizim için o olsun isterim. şu an sokaklarda top oynayan 3-5 yaşındaki veletlerin çoğunun kahramanı arda'dır. hepsi topu aldıklarında " evet arda topu aldı şuuuuuttt ve gooooolllllll, arda'dan muhteşem bir gollllll " diye sokak aralarında bağrınıyorlar. bu da 5-10 sene içinde taraftar sayımızda büyük bir artışı sağlayacaktır. zaten şu anda türkiye genelinde önde olduğumuzu düşünürsek bu büyük bir atılım olur.

    neyse konuyu çok dağıtmayalım son son toparlayalım. arda şu anda oynadığı futboldan, yaptığı hayvani asistlerden çok daha önemli bir misyonu yüklenmiştir.hakan şükür'ün gidişinden sonra galatasaray için yeni sembol olmuştur. kalmasının bize kazandıracağı çok şeyler vardır.

    o yüzden diyoruz ki:

    gitmeyesin hep kalasın be büyük kaptan!!!!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın