resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8206
    bir alt ligden süper lige çıkmak isteyen takımların aranan hocası, yani türk futbolunun hüseyin kalpar'ı olma yolunda ilerleyen gelişime kapalı, tutucu, vasat altı hoca. hakeza kazandığı kupalarda muhakkak ki katkısı var inkar edecek değiliz fakat geçen sene bu zamanlar mevcut başarıda en büyük pay kendisinin sananlar yüzünden bu haldeyiz şimdi biraz da.

    kendisi de şampiyon üç kupalı hocayım diye hem kadroyu yeterli sandı, hem de kendi kapasitesini. halbuki bilinç altında yetersiz olduğunu bas bas bağıran hamleler ve açıklamalar sağ duyulu futbolseverlerin gözünden kaçmadı. alınan kupaların kredisini, üstelik 16 sene sonra kazanılmış çifte kupa başarısı varken, bir iki ayda bitirecek kadar da başarılı oldu kendisi.

    aldığı 3. kupadan sonra tamamen bulutlarda sezona başlayan hamza bey, şampiyonlar ligini ziraat kupası sanacak kadar da ufku açık bir hoca olduğunu çok geçmeden ispat etmişti. kadrom yeter, içimizden hallederiz tarzı söylemlerini kafamıza kafamıza vuran bu zat, yetersizlik abidesi evlatlarını savunmayı galatasaray menfaatlerini savunmaya tercih etti. türlü türlü fiyaskolar, hamleler ile kulüp tarihinin en basiretsiz başkan ve yönetimi olduğu su götürmez bir gerçek olan gruba layık teknik direktör ünvanı ile sezona başlayan üç kupalı büyük hoca, yine aynı gruba kalkan olacağım derken onlar tarafından sepet havasıyla uğurlandı.

    kötümser başlamıştım evet ama yine güzel yaşanmışlıkların da hatrına iyimser bitireyim hamza hocacığım, mesut bakkal diyelim sana olur mu? kümede kalmaya çalışan takımların sırayla getirdikleri hocalardan herhangi biri. evet ne yazık ki sen herhangi birisin. tekrar buralara yolum düşer falan zannediyorsan baştan söyleyelim sana: olmaz o iş. sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın