• 86
    isterlerse messi'yi bedavaya alsınlar.
    üzerine futbol dünyasına apple'ı soksunlar, devasa bir sponsorluk sözleşmesi imzalasınlar
    yine de bu çapsız yönetim gitmeli.

    o kadar yakışmıyolar ki galatasaray'a...

    riva'nın peşkeş çekilmesini falan geçtim ben, kulübün itibarını, şerefini düşünüyorum.

    yahu günlerdir şu hakan şükür hadisesine kafayı yemek üzereyim. bu hakan denen adamın efsane futbolculuk kariyerini noktalamasından sonra kulübe karşı o kadar çok günahı oldu ki... hiç biri için disiplin soruşturması açılmadı hakkında. e adam zaten kariyeri boyunca fetocuydu. şimdi zamanında feto ile iş birliği yapıp, devletin her alanına sokanlar fetoyla ters düştü diye mi bağımsız mahkemelerin yerine geçilip disiplin kurulumuzca cezalandırılmaya kalkılıyor hakan şükür? peki ergenekon ve balyoz soruşturmalarında bu teröristlerle birlik olup ordu tasfiye edilirken alkış tutanlar neden sevkedilmiyor disiplin kuruluna? hani madem terör seviciler cezalandırılıyor galatasaray'da... neden zamanında apo'ya sayın diyenleri, adamdan ceza evinde randevu alanları destekleyenler disiplin kuruluna sevkedilmedi? bu gün feto'yu terörist kabul eden galatasaray o gün pkk'yı terörist kabul etmiyor muydu? hayır onlar da sevkedilse yemin ediyorum alkışlayacam, gururlanacam.

    gerçekten çok ama çok omurgasız hamleler yapılıyor kulüpte.
    galatasaray disiplin kurulunun görevi ne zamandan beri hükümetle arası bozuk olanları cezalandırmak oldu? bu kurulun işlevi galatasaray'a karşı işlenen kusurları değerlendirmek değil midir? hakan şükür'ü zaten türk yargısı cezalandırmayacak mıdır suçluysa? dernek üyeliği o zaman yasaklanmayacak mıdır? ben galatasaray müzesinde çorabının dahi bulunmamasını alkışlayan bir taraftar olarak soruyorum, ne gerek var bunlara?

    zaten yalakalık için şikecilerin bayraktarlığını yapmaya başlamalarından belli kaç paralık adam oldukları kulübü yönetenlerin.

    şu saatten sonra transfer yapsalar ne olur, sponsor bulsalar ne olur?
    abartmıyorum bazen ikinci sınıf kerhane kaşarı yönetse camiayı, bu kadar omurgasız davranır mıydı merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın