resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1757
    $imdi bu adami kar$ina alacaksin:

    bak evladim. biz bundan bir kaç sene önce seni büyük umutlarla transfer ettik. o dönem yabanci sayisinin kisitli olmasindan mütevellit senin için eski$ehir'e tonla para akittik. kisa bir süre önce yav$ak tff yabanci sinirini tekrardan geni$letti ve açikçasi bizim göte büyük bir kazik girdi. öyle böyle degil. bildigin artik sçmak için sikinmiyoruz. neyse, detaya fazla girmeyelim.

    bu o.ç. tff, yabanci sinirini lastik gibi gerip, gev$etmeseydi, biz hayatta senin için böyle parala verip, sözle$meler yapmazdik. $imdi seni alan adam birakip gitti, ibra edildigi için kendisinden hesap da soramiyoruz.

    bak koçum. $imdi al sen $u 500'000 sözle$me fesih bedelini ve at $uraya imzani ve $u olayi güzellikle halledelim, bizi bu dertten kurtar. daha gençsin, bonservisin elinde, isteyenin çok olur. yazik etme kendine.

    gelecek olumlu tepkide yapilacak:
    - sagol evladim. efendi adammi$sin. allah yolunu açik etsin.

    gelecek olumsuz tepkide yapilacak:
    - hee, öyle mi? yarin a2 ile antrenmanlara ba$liyosun ve hoca'dan aylik rapor alicaz. geç gelinen, kaçirilan antrenmanlar falan oldugunda ciddi yaptirimlar söz konusu olacak. tamam $imdi gidebilirsin.

    biraz beyni varsa kabul eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın