resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8847
    eleştirilerin birçoğuna katılıyorum ama bazı eleştiriler biraz zorlama eleştiri. mart ayından beri çin'e satılmalı diye bas bas bağırıyorum. beli dönmüyor diye eleştirilebilir selçuk, yavaş diye eleştirilebilir, temposuz diye eleştirilebilir, topla dikine kat etmiyor diye eleştirilebilir.

    ama adam çıkıyor sürekli yana ve geri oynuyor diye eleştiriyor. komik olmayın abi. sneijder boşa kendisini gösterirse sneijder'e veriyor, forvetimiz savunma arkasına hareketlenirse onu kaçırmayı deniyor. kanattaki adam bomboş bile kalsa ona attığı pasları yan pas sayıyorsunuz zaten. eee ne yapacak bu adam? sizin paşa gönlünüzü hoş tutmak için dikine oynuyorum ben ayağına 4 kişinin markajındaki adama pas mı atacak? adam pozisyon gereği top bizde kalsın diye verdiği paslardan dolayı yana ve geri oynuyor sadece diyerek eleştiriyorsunuz. açın young boys maçını. tarık çamdal'ın önünde tam 6 takım arkadaşı varken ceza sahası yayının 3-4 metre gerisinden aldığı topu nasıl orta sahadaki defans bloğumuza geri şişirdiğini bir izleyin. yada euro 2016 açın. isviçre'nin maçlarınıgranit xhaka'ya odaklanarak izleyin. gözleriniz biraz yana ve geri pas görür. ileride pas atacak adam yokken yana oynayan bir oyuncunun yan pas yapıyor diye eleştirilmesine de ilk defa galatasaray sözlükte tanık oldum.

    selçuk konusundaki fikrim ise hala aynı. umarım kankasının yanına gider. şöyle 2 tane ciğersiz tempolu orta saha alır izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın