resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8846
    ağzıyla kuş tutsa bu saatten sonra belli bir kesim taraftarın eleştirmeye devam edeceği hatta zamanında yerine jose oynasin, umut gündoğan oynasin diyenlerin -evet dediniz inkar etmeyin!- yarında birhan vatansever oynasin diyeceği oyuncu.

    şimdi selçuk nefretini bir kenara bırakıp biraz rasyonel düşünelim.
    40 maç, 13 gol-15 asist (şampiyon)
    42 maç, 7 gol-13 asist (şampiyon)
    45 maç, 9 gol-10 asist (ki benimde gömdüğüm statta yuhaladigim dönem, 1 kupa)
    44 maç,7 gol-11 asist (3 kupa)
    43 maç,14 gol-5asist (1kupa)

    adamın 5 yıldaki performansı bu. isteğin kadar göm, bu takımın el freni de, çinden bile isteyen yok diye kucumse. bu adam 5 senedir takımın en istikrarlı ismi ve attığı penaltilarida dussen yaptığı hücum katkısı ortada. şu yukardaki istatistiği yapan cm'yi bırak forvet bile 5 tane yok bu ligde.hala daha takımın en önemli orta sahası, eksikliği hissediliyor denilince; yok o kaka, o pis, çin'e satmamiz lazım diyenler var.

    abi biraz gerçekçi olun ya. bu adam bugün gitse fm'de olduğu gibi yerine koyduğun genc,dinamik,ucuz orta saha sana bu katkıları filan vermicek. yok öyle bir dunya. bak o müthiş sağ bek linnes bile daha sabri'yi kesemedi. istedigin kadar göm selcugu, yok işte amk bu takımda muadili. avrupa'da ise 10m'den basliyor. ki o da tutarsa. bak meireles selcugun yarisi kadar oynamadı. tüm bunlara rağmen selçuk gitsin... gitsin... gitsin... bencede gitsin amk. yerinede fm 2016'dan lucas romero gelsin seneyede 40 milyon euroya satalım...

    edit: hala istatiksel deniyor. mevzu istatik filan değil amk. mevzu 3 milyon olsun,dinamik olsun,genc olsun,disiplinli olsun,uyum sorunu olmasın,direk katkı versin,500k maaş alsin ve tüm bunları yapıp selçuk kadar istatistik'de kassin ve bunların hepsini ayni anda yapan oyuncuyu bizim bulma ihtimalimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın