• 2512
    açikçasi daha bir maçlarini izlemedim. dolayisi ile kendileri hakkinda saglikli bir yorum yapamayacagim. fanatik bacanagim'dan duyuyorum, emenike müthi$mi$. ee, ba$ka? e bir de salih çok iyi. ba$ka? error! diego geldiginde ligin anasini ziteceklerdi ona bakarsan. her sezon ba$i, bu sene olcak, bak görceksin diyodu. gördük.

    neyse, ufak bir analiz yapalim.

    volkan formsuz ve ayriyeten sakat. ertugrul iyi bir yedek ama cenk gönen'den farki yok.
    kjaer tamam. skrtel tamam. neustadter kim? son performansini gördük. hadi iyi çikacak diyelim, uyum saglayacak diyelim, en fazla bir kjaer olur. o bile muamma.

    gelelim beklere. van der wiel. kötü bek mi? hayir. gökhan gönül mü, van der wiel mi? eger sakat degilse bence gökhan. $imdi gökhan gitti, van der wiel geldi, alternatifi de $ener.

    sol kanada geçelim. bekler kim? ismail köyba$i ve gsus christ hasan ali. ha bu arada benim bacanak hasan ali'yi bi övüyo, zannedersin marcelo. fener taraftarinin en aptal huylarindan bir tanesi. hayallerde ya$iyolar, sonra bunlara biri bir çakiyo, uykudan uyanip bu sefer de sövmeye ba$liyolar.

    bu arada hasan ali mi dersin, ismail köyba$i mi? hasan ali derim. en azindan almanya altyapili, ne yaptigini bilir. caner'in verdigi katkiyi verebilir mi? sanirim cevabi hepimiz biliyoruz.

    orta sahaya gelelim. i$te filmin koptugu yer burasi. çubuklu tosun gitti gideli tek meziyeti kanatlari kullanmak olan olan fb, gg ve caner erkin ve nani kayiplari ile bir darbe aldi ve sag kanadi van der wiel takviyesi ile biraz yola koysa da, solda hala sikinti var. bir de 3-5-2 nin göbeginde bakalim. $ey$u, topal, ozan tufan, salih uçan ve josef. salih uçan'in ne yaptigi belli degil, roma'dan oynamadan geri döndü. ozan yetenekli fakat fazlasi ile artist. josef desen, 2. bir maldonado. bunlarin içinde topla ali$veri$i en iyi olan $ey$u. asil mevkii sol açik olan ve forvet arkasi oynayacak olan ve en büyük ba$arisi fb'ye el altindan gelmek olan $ey$u. asla küçümsemiyorum, amacim rakibe bok falan atmak da degil fakat, o pozisyonda çok ba$arili olabilecegini sanmiyorum. bir nevi serbest oynayacak. iddia ediyorum, diego kalsaydi 3-5-2 de o bölgede daha ba$arili olurdu. aatif kilitleri açabilecek mi, yoksa amrabat tarzi bo$ alan oyuncusu mu, görecegiz.

    yeni bir kadro kurup, yeni bir taktik denemek istiyorlar. bunda ba$arili olabilirler mi? olabilecekler mi? görecegiz.

    27 temmuz 2016 fenerbahçe monaco maçında ilk ciddi sinavlarini verecekler.

    marsel ilhan misali geleneksel ilk turda elenme $enlikleri devam mi edecek, yoksa bir sürprize imza atacaklar mi, izleyecegiz.

    ben açikçasi bir fenerbahçe taraftari olsam 105 kiloluk fernandao ve $uuru kapali emenike'ye pek güvenmem. öte yandan van persie isteksiz, mutsuz. bu durumda emenayk ve azman fernandao daha iyi alternatifler.

    ha bir de yeri gelmi$en, volkan demirel'in sakat oldugunu ve muhtemelen eylül e kadar forma giyemeyecegini de söyleyelim.

    kisacasi, bu sene $ampiyonluk yari$i muhtemelen bizimle bjk arasinda geçer fener de babayi alir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın