• 26306
    öncelikle goal türkiye röportajı'nın tamamı; http://www.medyatrendleri.com/...kritik-aciklama-1659

    bruma'nın açıklamalarından bazı yerler:

    hamza hamzaoğlu senin için “aslında özel bir oyuncu ama henüz gerekli olgunluğa erişemedi” demişti. sen bu konuda ne düşünüyorsun? iki sezon önce durum bu muydu gerçekten?
    hamza hocanın böyle şeyler söylemesi normal. benim gibi genç bir oyuncunun sürekli olgunlaşması, gelişmesi gerekiyor. tabii bu yorum iki sezon önce yapıldı. aradan da belli bir zaman geçti ama şu an hâlâ genç bir oyuncuyum ve hâlâ çok çalışmam gerekiyor.

    bunların arasında en uyumlu çalıştığın teknik direktör kimdi?
    kesinlikle fatih terim. ona çok şey borçluyum. beni bu kulübe kazandırdı ve ondan çok şey öğrendim. umarım bir gün onunla tekrar çalışma imkanı bulurum.

    real sociedad deneyimi sana ne kazandırdı? la liga’da neler öğrendin?
    real sociedad’da da, la liga’da da çok önemli tecrübeler kazandım. futbol anlamında da, kişilik anlamında da... saha içi, saha dışı çok önemli deneyimlerim oldu. şimdi onların üzerine koyarak daha iyi şeyler yapmak istiyorum.

    sociedad’da kendini geliştirdiğini görüyoruz. solda oynaman bunda etkili oldu mu?
    benim için en önemlisi ilk 11’e girip, formayı giyip, takım için en iyi şekilde mücadele edebilmek. hem sağ kanatta hem sol kanatta aynı mücadeleyi gösterebiliyorum ama illa nerede oynamak istediğimi sorarsanız, sol kanat diyebilirim. burada daha etkili olduğumu düşünüyorum.

    transfer döneminde adın monaco, sevilla ve son olarak da psv ile anıldı. son durumda kararını verdin mi? türkiye’de kalıyor musun?
    bu takımlarla birlikte anılmak bir futbolcu için çok önemli ve çok gurur verici bir durum. bu demektir ki, işinizi iyi yapıyorsunuz ve sizi izleyip beğeniyorlar. o yüzden ilgisi olan bütün kulüplere teşekkür ediyorum. ama ben galatasaray’ın futbolcusuyum, galatasaray’da kontratım var. burada devam ediyorum. bu konuları yöneticilerime bıraktım. böyle kafam çok rahat. yapmak istediğim şeyi yapıyorum, yani futbol oynuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın