• 74
    (bkz: #1992876) devam edelim.

    -oyundaki ergenlik sürecinizin bitişi level 20'dir. bu yüzden baştaki tüm stratejinizi hızlıca level 20 olmak üzere kurgulayın. oraya kadar başınıza gelen her şey, karşınıza çıkan her pokemon gereksiz. tek önemli olan şey xp. level 20 olduğunuzda kemik pokemon kadronuz oluşacak.

    -bu yüzden lucky egg'lerinizi hızlıca level 20'ye ulaşmak için kullanın. üstte de yazdığım gibi 20'ye ulaşma sürecinizde bir sürü gereksiz pokemonla zaman kaybedeceksiniz. ıkına ıkına 20'ye gelip orda lucky egg kullansanız en fazla 22 filan olacaksınız ve karşınıza çıkan pokemonlarda pek bir değişiklik olmayacak. dandik pokemonlarla kaybettiğiniz zamana yazık olacak.

    -10km yumurtalarınızı level 20'ye kadar saklayın. yumurtalardan çıkabilecek maksimum cp level 20'den sonra sabitleniyor. level 10'da 10km yumurta kırdım 220cp hitmonchan'im oldu. şimdi sadece birbirimize bakıyoruz. siz böyle yapmayın.

    -candylerini zar zor biriktirdiğiniz pokemonları evolve yapmak için level 20'yi beklerseniz orada karşınıza çıkacak yüksek cpli pokemonları evolve yaparsınız.

    örnek: 14 level'dasınız ve eevee için candy biriktirdiniz. elinizde maksimum 300cp bir eevee var ve bunu vaporeon olarak evolve yapmak istiyorsunuz. sonunda 820cp bir vaporeon elde edersiniz. sabredip level 20'yi beklerseniz karşınıza çıkacak 450cp'lik bir eevee'yi evrimleştirirsiniz ve 1200cp bir vaporeonunuz olur.

    -bunu bir çok yerde okumuşsunuzdur yine de ekleyeyim. stardustları kesinlikle 20'ye kadar harcamayın. dediğim gibi buraya kadarki pokemonlar çöp. yatırımı 20'den sonra yapmaya başlayın. diğer 20 levellara fark atın.

    -üstte linkini verdiğim bir önceki yazımdaki xp kasma olayına 10km yumurtalarınızı da dahil edebilirsiniz. tanesi 1k xp'dir. aynı anda 4 tanesini koyar ve 10km'yi doldurmaya 100-200 metre kala lucky egg açar ve evolve'larınızı yaparsınız. toplamda 8k xp verir.

    edit: düzeltmeler ve eklemeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın