• 26281
    --- alıntı ---

    çok şükür sonunda ülkemize gelebildik... hissettiklerimi anlatacak kelime bulmakta daha önce hiç bu kadar zorlanmamıştım. ve ülkemden uzakta olmak hiç bu kadar zor olmamıştı... internette gördüğüm yüzlerce haberle beraber çoğu zaman nefesim kesildi. doğru haber edinebilmek, internette gördüğünüz paylaşımların gerçek olup olmadığını anlamak hiç bu kadar zor olmamıştı. bu süreçte yalan haber çıkarıp, provoke etmek amaçlı sahte paylaşım yapanların yatacak yerleri yok.
    ilk olarak şunu söylemeliyim ki devletime ve demokrasiye karşı gelen, benim tbmm'imi bombalayan, halkıma kurşun saçıp tankla ezen haindir ve benim askerim değildir. bu hain girişimde hayatını kaybeden şehitlerimizin mekanı cennet olsun. allah bize bir daha böyle zor günler, geceler yaşatmasın.
    diğer tarafta emir kulu , saçının bir teline zarar gelince içimin parçalandığı masum ve rütbesiz askerlerimiz için boğazım düğümleniyor. kim bu gencecik çocukların günahına girdiyse onları da allah'a havale ediyorum.
    bu vatan hepimizin, bayrak hepimizin... poliste benim polisim, asker de benim askerim. vatanını satmayan, bayrağına sahip çıkan ülkemin her bir bireyi benim kardeşim. ayyıldızlı formamı hep gururla taşıdım, her zaman gururla taşımaya devam edeceğim... bayrağımızı göndere çektirmek için var gücümle çalışacağım. benim ülkeme hizmetim bu ise bunu layıkı ile yapmaya gayret edeceğim...
    bu zor günlerde birlik olup, hep beraber üstesinden geleceğiz. anlayış, sevgi, saygı ve hoşgörü ile... vatan bir bütündür, bölünemez...

    --- alıntı ---

    (bkz: ışıl alben)
App Store'dan indirin Google Play'den alın