resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8169
    http://sporcope.com/...1ini-acikladi-112891

    idealindeki ilk 11:

    kalede harun, serdar, sivok, ertuğrul, aziz, merter, bilal, batalla, del valle, s*rcan, deniz

    ayrıca,

    "geçen sene oynadığımız futbol beni tatmin etmedi. elimizdeki kadro buna izin vermedi. defansif bir oyun oynadığımız maçlar oldu ama eldeki kadro nedeniyle oynamak zorunda kaldık."

    ne defansifi? defansif oynayan bursaspor buysa hücumcu bursaspor'u düşünemiyorum bile. duyan da sanar ki ibb gibi savunma ekolü oluşturdu. bursaspor hh ile çıktığı 19'u lig, 6'sı kupa olmak üzere 25 resmi karşılaşmanın 20'sinde gol yemiş. bu yenilen gollerin tümü de takım öne geçtikten sonra skoru tutamamanın etkisiyle yenen goller. yani skora etki eden ve puan kaybına yol açan goller. hh galatasaray'ın başındayken 11 lig, 4 cl ve bir de süper kupa karşılaşmasında yani toplam 16 resmi maçta 12 gol yemişiz. bu gollerin de çoğu puan kaybettiren goller. öyle takım 4-0 öndeyken laubalilikten yenen goller değil. hamza hamzaoğlu'nun takımları ayrıca bu sezon 3 gol ve üzeri skor bulduğu 3 maçta puan kaybetmiş. yani 3 gol attığın bir mücadelede rakibini yenemeyip travmatik biçimde puan kaybediyorsun. bir sezon için de bu sayı oldukça fazla. bu kadar istatistik ortadayken defansif oynadık diyemezsin hocam. adama gülerler.

    "bilal ve batalla birlikte oynar iyi de oynar. merter, bilal ortada oynar. batalla önlerinde."

    hamit, selçuk, bilal orta sahası bizi götürür. işte bu zihniyet bizi mahvetti. o yüzden hücumda efektif görünsek de savunmada tarihin en fazla gol yiyen galatasaray'ı ortaya çıktı.

    "dzsudzsak ve necid yüksek ihtimalle gidecekler. bu sezon borçlarımızı temizleyeceğiz. maaşları zamanında ödeyelim. transfer gerekmiyor. denemeye aldığımız oyuncular için henüz karar vermedik. değerlendireceğiz. şimdilik transferi kapattık. kamptan sonra ihtiyacımız olursa alabiliriz. ihtiyacım olmadan transfer yapmam ama şartları bize uygun gücümüze güç katacak bir oyuncu olursa düşünülebilir."

    yine yıldız futbolcu düşmanlığı yine vasat sevicilik. hocam sen de sutter'i kadronda düşünmedin kimse sana kızdı mı? hayır, çünkü sen haklıydın adam bursaspor'u kafasında bitirmiş bir oyuncuydu. ama şimdi necid gibi geçtiğimiz sezon seni taşıyan adamı deniz için zorla yollamaya çalışırsan bizdeki duruma düşeceksin. hadi seni savunmak için diyelim ki bursaspor yönetimi karar aldı para lazım olduğu için necid gidecek, eyvallah. ama hocam oyuncuyu küstürerek her gördüğün kameraya gitmesi lazım, gitsin diyerek bu iş olmaz. sana gerçekten bir medya temsilcisi, bir iletişim danışmanı lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın