resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5541
    https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

    bizden ayrıldığında biraz üzülmüştüm, çok sevinmiştim. türk futbolu'nun saçma sapan düzeninden kurtuldu, galatasaray'ın karmaşa yaşamaya devam edeceği bir sezonda kendi kariyeri adına 1 yılının çöpe gidecek olmasından kurtuldu tabi biz de elimizde olan iyi oyuncularımızdan birini kaybetmiş olduk.

    basın toplantısını izledikten sonra emre için daha çok sevindim. kendisi hakkında genel düşünce "yetenekli fakat fiziksel ve mental olarak eksik" dir. toplantı sırasında buradaki ve ispanya'daki antremanların seviyesinden bahsediyor, bizim futbolumuzdaki karmaşadan ligimizdeki oyun planı haricindeki sertlik ve "mücadele"den bahsediyor. belki galatasaray'da sürekli yedek oyuncu olarak yer alacağını düşündüğü için gitti belki de türk futbolundan, buradaki oyundan sıkılıp gitti ama aklı kıt diye dalga geçtiğimiz emre çolak hayatının&kariyerinin en iyi kararını verip buradan gitti.

    futbol evrensel bir dil olsa da emre gibi çekingen birinin saha içinde ve saha dışındaki adaptasyonunu tamamlayabilmesi için dil sorununu çabuk halletmesi lazım, gerisi oynayacağı oyuna kalmış. inşallah başarılı bir sezon geçirir ve süreklilik sağlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın