• 22
    valla daha beta olmasına rağmen müthiş oyun. malum bayram diye bodrumda başlayıp sırayla marmaris, izmit değirmendere, istanbul derken bir hayli pokemon yakaladım. lvl 8, 40 pokemon görmüşüz, 38 farklı tür mevcut. aşağı yukarı 70 pokemonum var.

    deniz kenarları, parklar, avmler ve turistik yerler çok verimli oluyor. hem bol bol yürüyor temiz hava alıyosun hem de cepleri pokemonlarla dolduruyorsun. ayrıca böyle yerlerde ellerinde telefon pokemon açık, 3'lü 5'li grupları görmek mümkün. daha az önce biri yakınlarda bir pokestopta şu herkes için pokemon çıkartan şeyi aktive etmiş, gittim uğradım, gençler oturmuş 4,5 kişi. habire birisi geliyor ama böyle bir utanma var abi senin pokestoptan nemalanmaya geldik kusura bakma gibilerinden *.

    tek handikapım sarı takımı seçmek olmuş, herkes kırmızı mavi arkadaş. istanbul bahçelievlerdeki arkadaşları, veya sarı takımdaşları beklerim :)

    pokemon go mekanikleri ile ilgili baya faydalı bilgi buyrun.
    https://m.reddit.com/...ect&compact=true

    pokemon severler ve tüm oyun çeşitleri ile ilgili güzel bir yazı buyrun.
    https://eksisozluk.com/entry/61633225

    oyunu nerden indiririm diyenler de buraya. bazıları güvenli değil diyor fakat bu kadar insan oynarken kimse kusura bakmasın 30 temmuzu bekleyemem.
    http://techoyun.com/pokemon-go-nasil-indirilir/
    http://techoyun.com/pokemon-go-nasil-indirilir/
App Store'dan indirin Google Play'den alın