resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1719
    mobbing yapılacaksa bir futbolcuya çok dardaysak bu uygulamaya başlanacak ilk isim kendisi. avrupa üzerinde herhangi bir ligte şampiyonluğa oynayacak hiçbir takımda oynayamaz. u15 ve u17'lerle maça çıksa fizik gücünü yükseltirse ileride iyi bir bek olabilir gözüyle bakılır ama kendisi 25 yaşında. riekerink hocam son yıllarda galatasaray'a gelmiş hocalar içerisinde en çok topçudan anlayan hoca. t*rık çamdal'ı ve umut bulut'u direk taca çıkardı. bunamış mustafa denizli'nin deneysel kadrolarında ilk 11'e koyduğu adamı geldiği gibi bunu u13'lerin yanına koyun takılsın dedi.

    tarık çamdal maça çıkmasa bile gelecek sezon bizden 1 milyon 391 bin euro maaş alacak. çimleri ezdi, saçını taramadan geldi, tipini beğenmedim gibi sebeplerle maaşının 1 milyon euro'suna çökmek lazım. çünkü o para haram. umut, yasin, olcan'ın aldığı para haram ama bu adamın ki başka bir haram. 391 bin euro'da şimdiki hayat standarlarında tutunabilmesi için verilebilir belki salak bir anadolu kulübü bu maaşa kendisini almak ister. zamanında almanya'ya gidip sol bek olarak türkiyemspor'da top oynamaya başlasaydık şu anda tarık çamdal'dan kötü bir futbolcu olma ihtimalimiz yoktu. almancıların garip konuşma tarzları, apaçiliklerine laf etmedik zamanında topa ayağını değmiş almancıların hepsi yabancı sınırının ekmeğiyle ve bizim komisyoncular yüzünden 7 sülalesini doyuracak para kazandı. tarık çamdal iki senedir kazandığı haram paralar ile sülalesini doyurur bundan sonra bu adamın cebine herhangi bir yoldan 400 bin euro'nun üzerinde para girmemeli.

    iyi güzel diyorsun da garanti parasının belli bir oranında ceza kesebiliriz diye mesajlar gelebilir bununla ilgili bir ton fikrim var. kulüp beni bu konuda yetkilendirebilir karşılığında hiçbir şey istemiyorum yeter ki tarık çamdal, umut bulut, yasin öztekin ve olcan adın şu kulübü sömürmeye devam etmesin.

    https://gss.gs/Iju.jpg örnek olarak şu fotoğrafa bile 150 bin € cezayı keseceksin. muslera'ya sneijder'e ceza verdiğin yerde bunun tipini gördün mü cezayı basacaksın dursun çıldırtma adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın