resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8159
    birçok yönden iyi bir teknik direktör aslında. ama çok eksik kalan üç özelliği var. bunlar öyle şeyler ki tüm iyi tarafları alıp götürüyor işte.

    1)bu adam transfer yapmayı bilmiyor. çünkü dünya genelindeki futbolcu bilgisi çok az. hatta bence dünya futbolunu doğru düzgün takip etmiyor. tek takip ettiği türkiye ligi. bu yüzden bütün transferleri de buradan yapmaya çalışıyor. hatta türkiye ligini geçtim adam gittiği takımlarda sürekli eski oyuncularını istiyor. o kadar yeniliklere kapalı bir herif.

    2)medya konusunda bir zaafı var. sürekli gaf yapıyor. çünkü çok konuşuyor. bu fatih terim'de de var. ama fatih terim medyaya konuşmazsa olmaz. meydan okumacı bir yapısı var. hamza'nın niye çok konuştuğu belli değil. sürekli sağda solda dağınık konuşmalar yapıyor.

    3)etrafına kolej takımı hocasıymış gibi bir hava veriyor. halbuki öyle birisi değil. bu mazlumluğu yakıştırmış kendisine.

    bir örnek; ''galatasaray'la kontrat yapıyorum elbette ki fesih bedeli olmayacak ben galatasaray'ın evladıyım'' diye bir acemiliğe girişti ve kendisini yönetime karşı kolay lokma yaptı. tamam galatasaray'lısın eyvallah takdir ediyorum da bir yandan da profesyonel bir takımın teknik direktörsün arkadaşım.

    her teknik direktör gibi birkaç milyon euro fesih bedeli koydurup kendini güvenceye alacaksın. zaten işin sonunda kovulursan gereken paradan feragat etmek yine sana kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın