resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2618
    öncelikle kendisi galatasaray yönetiminin ısrarla satmaya çalıştığı bir oyuncu değil. bu yönetim pazarda limon satamaz, telles'i nasıl satsın?

    oyuncu menajerine seneye galatasaray'da oynamak istemiyorum bana bir takım bul avrupa'dan demiş. menajeri de bulmuş. zaten kendisinin bayağı taşaklı bi menajeri var. brezilya'da telles'den daha iyi seviyede ne bekler var 1 tane bile transfer yapmadılar avrupa'ya. telles üçüncü transferini yapıyor. hem de galatasaray'daki ve inter'deki rezil performansına rağmen. telles'in menajerinin hikmetini şöyle anlatayım. brezilya'da son 5 6 senede yılın sağ yada solbekine seçilip de o sene transfer yapabilen tek oyuncu telles.

    porto'ya gidişini de çok abartmamak lazım. porto her aldığı adamı parlatıp satamıyor. bursaspor'dan tanıdığımız josue, fenerbahçe'den tanıdığımız fabiano ve abdoulaye ba, akhisar belediyespor'dan tanıdığımız sami, marega vs falan. bunlar da porto'nun aldığı adamlar. neden her aldıkları adam parlayıp çok yüksek paralara satılacak gibi bir algı var anlayabilmiş değilim. mesela bruno martins indi için de porto alırken hayvani paralara satacak porto falan dendi. diego reyes için de geçerli aynı şeyler.

    ben size acı gerçeği söyleyeyim. brezilya'da o sizin beklediğiniz kalitedeki bek oyuncuları brezilya liginde maça bile çıkamadan avrupaya transfer oluyorlar zaten. real madrid'li marcelo, juventus'lu alex sandro ve daniel alves, monaco'lu fabinho, lyon'lu rafael ve daha nice üst düzey brezilya'lı bekleri bi araştırın brezilya liginde yılın beki seçilecek kadar maç oynayabilmişler mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın