• 250
    galatasarayın olmazsa olmazıdır. şahsi kanaatimce barcelonanın 4-3-3 te yaptığı gibi bizdede 4-4-2 sistemi yerleştirilmeli ve hoca tercihleri buna göre yapılmalıdır.

    en son maçları domine ettiğimiz fatihin üçüncü döneminde bu sistem tıkır tıkır işlerken şov olsun diye sneijder transferi yapılmış ve bu transfer oynanmakta olan 4-4-2 içinde fatih terim içinde sonun başlangıcı olmuştur. transferden sonraki ilk dönem sneijder sol kanatta denenmiş fakat götünü kaldıramayıpda savunmaya destek olamayınca hoca farklı arayışlar içine girmiş son olarak 4-3-1-2 de çözümü bulmuştur. burada çözümden kasıt sneijder'i kesmemenin yanında burak ve drogbayıda aynı anda oynatabiliyor olmaktı. bu taktik özellikle schalke deplasmanında çok işimize yaramış olsada patlamaya mahkumdu ve patladı. o sistemde en çok yıprananda selçuk olmuştur.

    mancininin top rakipteyken tamamen topun arkasinda 4-2-3-1i daha yolun başında ,juventus maçında, amrabatın ceza sahamız içinde sırtı dönük oyuncuya 'al amk' diyerek attığı tekmeyle birlikte yalan olmuştur. mancini bizim kanat oyuncularinin savunma yapabilecek zekaya sahip olmadığını anlamış oda takımı deney tahtasına çevirmiş bir netice alamamıştır.

    prandellinin ne oynattığını hiç anlamadım futbolcularında pek anladığını sanmıyorum. akabinde hamza hocaya 4-3-3 3 kupa getirdi. fakat bu taktiklede kalemizde verdigimiz pozisyonlar gelecekte bize neler olacagini anlatiyor gibiydi. ve gectigimiz sezon... 4-3-3 tarafından tecavüze uğramış bir 4-2-3-1 le bir seneyi kapattık. benim anlamdığım üç hoca geldi biride demediki ulan bu taktikle olmuyor du bide şunu denim. yok. üçüde birbirinin kopyası şeyleri yapıp farklı sonuçlar alacaz sandılar. sonuç:hüsran.

    hasılı sistem takımı olmalıyız ve bizim hep basarili oldugumuz sistem 4-4-2 de burda öne çıkıyor. hocanıda oyuncunuda buna göre alır yada yollarsın başarı gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın