• 948
    kulüpsüz dembele'ye bonservisle transfer haberi yazan basın. bunu yapan posta gaztesi. 27 haziran 2016, pazartesi tarihi itibariyle bu da yapıldı. dileyen spor sayfasını açıp bakabilir posta gazetesinde. bu rezalet çok önemli bence. türk spor basını araştırmıyor, masa başı haber yapıyor hepimiz biliyoruz. işte kanıtı.

    http://www.transfermarkt.com.tr/...rofil/spieler/229004 burası ne diyor? 30 haziran 2016'da dembele'nin sözleşmesi bitiyor. yeni sözleşme de yapmadı kulübüyle. yani bosman kurallarına göre istediği kulüple 5 aydır bonservissiz şekilde transfer olabilecek bir oyuncu dembele. görüşmeler yapabilir.

    bizim "zeki" spor basınımız ne yapıyor? bu adamı transfer edecekmişiz, bir de sözleşmesi biten adamın kulübüne bonservis verecekmişiz. rezalete bak abi. abi kurmacaya bakar mısın? kulüp 3 istiyormuş da, biz 2 veriyormuşuz da. nasıl da sallıyorlar. abi kimse mi bilmiyor şu adamın sözleşmesinin bittiğini! delireceğim. şu haber şu saate kadar sözlükte de gündeme gelmedi. çıldırmamak işten değil. şu haberi onaylayan adam kaç para maaş alıyordur ya?

    http://i.hizliresim.com/qByZz3.jpg
    bu ne rezalet?
App Store'dan indirin Google Play'den alın