resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 753
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/540957

    bu bonservisi ödeyen ve bu sözleşmeyi yapanları allah'a havale ediyorum. çünkü ben bu kulübe her şartta maddi manevi destek oldum ve o parada benim de hakkım var ve hakkımı helal etmiyorum.

    yıllık 2 milyon euro nasıl bir paradır ya !? lan hiç mi düşünülmüyor hiç mi araştırılmıyor. bu bonservise bu yıllık ücrete ne topçular bulunup getirildi ya ulan biraz utanın be biraz ya fazla değil !!

    bonservis ve yıllık ücret zaten rezalet ama sözleşmenin en utanılacak kısımları primleri

    --- alıntı ---
    kulüp bu dönem içerisinde futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı tff süper lig müsabakaları, uefa ve süper kupa müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 15.000 eur (onbeşbin euro) ve her beraberlik için 5.000 eur (beşbin euro) prim; takımın futbolcunun fiilen oynadığı türkiye kupası müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9.000 eur (dokuzbin euro) ve her beraberlik için ise 3.000 eur (üçbin euro) prim ödeyecektir.
    bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.
    --- alıntı ---

    ya zaten adama futbol oynayıp takımı için maç kazansın diye maaş veriliyor. standart görevi olan maç kazanmak için bir daha extra prim vermek de ne oluyor ? bide beraberlik primi var gs'de ne zaman beraberlik başarı oldu da prim ile ödüllendiriliyor !? adam ilk 18 de olsa oyuna girmese bile primin %25'ini alıyor lan oturan adama niye para veriliyor bu nasıl bir saçmalık bu nasıl bir düzen !?

    prim dediğin maç için olmaz yönetim adam olsaydı da şampiyonlar ligi kupası için uefa kupası için lig için prim koysaydı serdar aziz'de bunlar için prim isteseydi.

    yönetimin utanması arlanması kalmamış artık göz göre göre kulübün değerlerini de çiğniyor. istifa edin artık istifa edin !!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın