resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 733
    galatasaray'a 4 sene için yaklaşık 40-45 milyon türk lirasına malolmuş yeni balon.

    ilk olarak şurdan başlayalım. aldığın adam türk, aldığın takım türk, menajeri türk, sen türksün, ülkendeki döviz vb konulardaki berbat geçmiş belli, ve kalkıp sen hala euro üzerinden alışveriş yapıyorsun. süper zekice!

    ikincil olarak, aldığın adam sıradan bir savunmacı. avrupalılar son 2 yılda atınç ve çağlar'ı aldı götürdü ama güya milli takımın değişilmez stoperine 1 tane teklif gelmemiş ki kalkıp mal bulmuş mağribi gibi adamın üzerine çöküyorsun. sanki takımda stoper yok. chedjou, semih, koray ve hakan balta'dan hiçbir fazlası olmayan bir oyuncuya 4,5 milyon euro vermek, o 1800 kombine yenileyenin derhal gidip kombineleri iptal etmesi için bulunmaz bir neden.

    üçüncül olarak, geçtiğimiz yıl serdar'a muadil olarak oynatılan denayer'in kiralama bedeli 1m euro'nun çok altında, verilen maaş da serdar'a verilenin 3'te 1'i. üstüne üstlük denayer'in maliyetinin çok üzerinde olan serdar'ın kalitesi denayer'den net olarak geride.

    e be hırsızlar, soyguncular, büyük galatasaray taraftarını söğüşleyip sırtından geçinen kam emiciler. siz hangi akla hizmet böyle bir transferi, mali kriterleri yerine getiremediğimiz için avrupadan 1 yıl men yediğimiz bir senede yapabiliyorsunuz? kimlerin cepleri doluyor? bu camiada 1 tane dürüst adam yok mu bu konularla ilgili soruşturma başlatabilecek? biz hangi takımı ne için tutuyoruz? kime hizmet ediyoruz? unutmayın! şu hayatta en büyük günah, kul hakkı yemektir. bunu yapanın 2 dünyada da 2 yakası bir araya gelmez.

    3 sene üst üste kombine almış, cebinde parası olduğu an gidip store'dan alışveriş yapıp kendimce tuttuğum takıma az da olsa faydam olduğunu düşünürdüm. yanılmışım. meğer tüm yaptığım, başka birilerini zengin etmek, oturdukları tesislerde masalarına bedava çay getirilmesine vesile olmakmış. önce bana ama en çok da siz galatasaray'ı yönetenlere yazıklar olsun. hakkım olduğu için söylemekte bahis görmeden, az da olsa bulunduğum katkı haram zıkkım olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın