• 9773
    insanların saçma ithamlara maruz kaldığı sözlük. milli takımı desteklememek vatan, millet gibi kavramlarla bir tutulamaz. zaten bir ayrım var insanlar milli takımı desteklemiyor değil bilakis takımı düşündüğü ve iyi olmasını istediği için tepkisini dile getiriyor. destekleyeni anlarım der koca avrupa kupası takım başarılı olsun, bayrağımız dalgalansın istiyorum vs. ve bunu eleştirmem. kendince haklı ve tutarlı bi düşünce. önemli olan insanın kendi içerisinde ve yansıttığı düşüncelerde tutarlı olması bence. neyse lakin ben desteklemiyorum. ben tepki gösteriyorum. çünkü ben bunun doğru olduğuna inanıyorum. bu benim bayrak dalgalansın istemediğim anlamına gelmez. ben bayrağın zaten bu şekilde dalgalanacağına inanmıyorum. balık baştan kokar. bu sistemle, bu federasyonla bu futbolcu gurubuyla olmaz, olacağına inanmıyorum.

    cumhurbaşkanının atadığı federasyon başkanı ve teknik direktörle bu iş olmaz, olamaz. olay burada rte ya da anti rte durumu da değil olay konu özelinde neyin doğru olduğuna olan inanç. dünya da örneği olmayan dönemler yaşanıyor ülkemizde ve biz de buna maruz kalıyoruz her konuda.

    ayrıca ben kendi adıma her ne kadar desteklemesem de maçları izlerken her seferinde ben de heyecanlanıyor ve üzülüyorum. irlanda golü attığında ben de hassktr çekiyor, üzülüyorum. buna engel olamıyorum. lakin sonra sakin kafayla düşününce yine iyi oldu diyorum. hak etmedik zaten gruptan çıkmayı. 24 takımlı turnuvada 18 takım içine giremedik. üst tura çıkmak bu kadro ve takım için başarı sayılmamalı olması gerekendir. biz gittik elendik lan şaka gibi.

    terim özelinde bence hiç olmadığı kadar futbol anlamında formsuzdu.

    hasılı başlıkla uyumlu olsun sözlükteki ve genel olarakta insanları eleştirirken sapla samanı karıştırmamak gerek. ayrıca her konuda insanlar ortak noktada buluşmak zorunda değil. sen öyle düşünürsün, ben böyle. önemli olan terbiye sınırlarını zorlamamak ve saygıyı kaybetmeden düzgünce iletişim kurabilmek. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın