resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 683
    sakin kafayla değerlendirme yapmak istediğim yeni transferimiz. ilk etapta maliyetinden bağımsız yazmak istiyorum.

    bir kere semih denen hımbıldan net daha iyi oyuncudur. ikisi de hemen hemen aynı dönem a takımlarında oynamaya başlamış ve semih kariyerine çok daha iyi başlamıştı. 2012'de falan bu adamın transfer söylentileri çıktığında gülüp geçiyorduk, semih'imiz var diyorduk. ancak ilerleyen zamanda semih geriye giderken bu adam iyi kötü kendini geliştirdi. ben serdar'ın rakip forvetin rüzgarına kapılıp yerlerde sürüklendiği bir pozisyon görmedim. tamam belki oyun görüşü falan kötüdür ama dediğim gibi en azından bizi sinirden çıldırtmaz.

    artı olarak neustadter mi bu mu derseniz ben yine serdar'ı seçerdim. en azından mevkisi belli ve stoper. sol bekten, ön liberodan devşirme adamları oynattık oynatalı her maç gol yer olduk.

    kadroda ligi bilen bir stoper olması her daim iyidir. hani 2 sene önce bedava gelecek yalçın ayhan'ı istemeyen beşiktaşlılar vardı ya, transferi iptal ettirmişlerdi. işte o sezon beşiktaş sakatlıklardan savunmada necip'i, atiba'yı hatta neredeyse mustafa pektemek'i oynattı. aynı duruma düşmemek lazım.

    maliyetine gelirsek ki bu bence en önemli sorun. işte orada ne deseniz haklısınız birader. şundan 2 ay sonrasını tahmin etmek zor değil. forvet isteyeceğiz para yok diyecekler, orta saha diyeceğiz uefa diyecekler. donk'la serdar'a toplamda 7 milyona yakın para verdiniz diye sorguladığımızda sus pus olacak, medyadaki itlerini üstümüze salacaklar. diğer taraftan takasta göndereceğimiz isimler de bir nebze bize ferahlık katabilir. hele umut ile jem'den kurtulsak tam rahatlarız ama zor.

    hülasa şu an için eksisi artısından çok olan transferdir. inşallah sezona ilerledikçe iyi işler yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın