resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 630
    eger 4.5 milyon verildiyse hakikaten allah bizim belamizi vermis demektir. koray gunter kendisinden potansiyelli ve genc. bu sezonun ikinci yarisinda gayet iyi top oynadi. senin derdin ne de gidip bu adam bu paralari veriyorsun allahin ayisi. ulan karsi kiyi gecen sezon basinda kjaer gibi bir oyuncuya 6 milyon verip aldi amk. hasta misiniz abi siz ya?

    bir kac gun once dogum gunumdu; arkadaslarimdan bir forma bir sort hediye geldi store'dan. nisanlim evimizde arma olsun istedigim icin 2 tane nevresim takimi almis store'dan. anne baba kardes birlesip bir polar almislar yine storedan. daha bir ay olmadi ben 14 bileklik alip ese dosta dagittim storedan. son bir ayda sirf ben arma manyagiyim diye neredeyse 1000 lira para dokmus cevrem store'a. her ay maasimdan artirdigimi goturup bileklige yatiriyorum amk. simdi diyecegim o ki; allah belanizi versin! kurus kurus gozunuze dizinize dursun katkilarimiz. allah bin belanizi versin serefsiz herifler. kim bilir kimlere para yedirdiniz, siz ne paralar yediniz de koku 2 milyon edecek adami 4.5 milyona aliyorsunuz. bize de yaziklar olsun. yapmayacagiz, etmeyecegiz, almayacagiz diyoruz yine gidip bu serefsizlere para kazandiriyoruz. bir kurusunu bile helal etmiyorum.

    git fransada, almanyada, brezilyada serdar aziz'in oynayacagi topun fazlasini oynayacak adami hem de 20'li yaslarda bul, 2 milyon ver getir. allah belanizi versin!

    namussuzlar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın