resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 721
    türkiye'de yetişen ortasahalar arasında emre b hariç 21 yaşındayken bu kadar olgun bir oyun ortaya koyabilen başka bir isim hatırlamıyorum. ozan neredeyse hiç tercih hatası yapmıyor, bazılarınca peygamber ilan edilen oğuzhan özyakup'un her maç yaptığı tehlikeli top kayıplarını yapmıyor. üstelik oğuzhan ve selçuk gibi üflesen uçacak bir adam da değil. kısacası üç maçın üçünde de 90 dakika sahada kalmayı hak etti ve hem oğuzhan'dan hem de selçuk'tan daha iyi bir performans ortaya koydu. yine de geliştirmesi gereken çok yönü var.

    keşke spor toto liginde kalmak yerine yurtdışına gitseydi, çok daha hızlı gelişir ve fazla kilolarını da verirdi. her yıl düzenli olarak "gençler oynasın abi, gençlere şans vermiyoruz abi, bizim altyapılardan niye topçu çıkmıyor abi" diye isyan edip, genç futbolcu çıktığı zaman linç etmek için fırsat kollayan sabırsız insanların tepkilerinden de olumsuz etkilenmemiş olurdu.

    futbolcular tarlada yetişseydi en büyük futbol ülkesi biz olurduk. ama lanet olsun ki oynaya oynaya, hata yapa yapa yetişiyorlar. türkiye'de ise hata yaptığın anda idam ediliyorsun, kimsenin hataya tahammülü yok. kahir ekseriyeti üç büyüklerin taraftarı olup her sene şampiyonluk bekleyen insanların genç futbolcunun hatalarına sabretmesi mümkün olmuyor maalesef. ölümüne bir rekabet var çünkü.

    portekiz'in yıldızı, daha 18 yaşındayken a milli takıma çağırılan bruma bile bu cendereden sağ çıkamadı, koskoca wonderkid kamyon çarpmışa döndü burada. muhtemelen ozan'ın da potansiyelini günden güne tüketeceğiz. kendi kendini gerçekleştiren kehanetlerin ülkesiyiz adeta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın